Beveiligen van jouw computer

Eén van de meest gebruikte apparaten in Nederland is de computer, voor veel mensen is deze ook onmisbaar geworden in hun dagelijks leven. Op verschillende manieren kan de computer gebruikt worden, dit kan zijn voor het regelen van de online bankzaken, maar ook voor het… Lees meer..

Facebook start beter advertentieplatform

Deze maandag is Facebook van start gegaan met een nieuw advertentieprogramma genaamd Atlas. Hiermee zorgt Facebook ervoor dat alle gebruikers voor reclame te bereiken zijn op meerdere apparaten. Dit is wat de social media site vandaag bekend heeft gemaakt. Via Atlas kunnen advertenties nauwkeuriger gericht… Lees meer..

Hosting: Shared, VPS, en Dedicated

Als je een website wilt gaan hosten dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is de hoeveelheid schijfruimte, de infrastructuur en het dataverkeer belangrijk voor je keuze bij een hostingprovider. Maar je moet er ook op letten op wat voor… Lees meer..

De voordelen van een SSL-certificaat

Een SSL-certificaat is in de eerste plaats verplicht. Artikel 13 van de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt het volgende: De verantwoordelijke legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening… Lees meer..

Webwinkel zonder SSL?

Als jij een webwinkel hebt, dan ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben. Als jouw webwinkel geen SSL-certificaat heeft, dan is dat niet alleen slordig, maar je kunt er ook gewoon een boete voor krijgen. Een SSL-certificaat kan verschillende zaken veiligstellen, afhankelijk van hoe uitgebreid… Lees meer..