Hosting reseller worden, dat is iets waar veel mensen willen. Maar wat is reseller hosting nu eigenlijk precies? Op deze pagina vertellen wij je precies wat een reseller pakket is en wat reseller hosting precies inhoudt. 

Wat is reseller hosting?

Reseller hosting is een goede manier om online geld te verdienen met het aanbieden van hosting. Door een reseller pakket af te nemen van een hostingprovider kun jij jouw klanten webhosting aanbieden tegen je eigen prijzen.

Met reseller webhosting beheer jezelf accounts door middel van een speciale reseller omgeving in een eenvoudige control panel. In de meeste gevallen is dit controlpannel gebaseerd op Direct Admin. Alleen jij hebt contact met je klanten en de hostingprovider van jouw reseller pakket is puur alleen een leverancier van jouw product.

Bij goedkope reseller hosting kun je al snel vele euro’s per maand verdienen met andermans hostingproduct. Daarom hebben we speciaal voor jou de beste reseller hosting in Nederland geselecteerd.

Wat heb ik nodig bij reseller hosting nodig?

Om reseller webhosting te worden zul je een aantal dingen nodig hebben om te kunnen beginnen. Het eerste wat je nodig hebt is natuurlijk een website. Bezoekers moeten weten hoe je bedrijf heet en wat voor webhosting je aanbiedt. Door een overzichtelijke website te hebben waar je hostingproducten op staan.

Daarnaast zul je natuurlijk uiteraard een hostingprovider nodig hebben die reseller hosting aanbiedt. Daarom hebben we hieronder de 3 grootste aanbieders van reseller hosting op een rij gezet voor je, zodat je reseller hosting kunt vergelijken.

Versio

Versio is één van de grootste hostingproviders van Nederland en biedt haar klanten dan ook goedkope hosting pakketten in Nederland aan. Met het speciale reseller hosting account van Versio is het mogelijk om meerdere gebruikers aan te maken, zodat je eenvoudig hosting aan je klanten kunt aanbieden.

De reseller pakketten die Versio aanbiedt zijn 100% whitelabel, dus klanten kunnen nergens een verwijzing van Versio vinden. Daarom zijn reseller pakketten van Versio de Ideale oplossing voor kleine én grote bedrijven. De goedkope reseller hosting van Versio is dus geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven.

 

Wned

Wned is een nieuwe speler op het gebied van goedkoper reseller hosting pakketten in Nederland én België. Met het reseller account van Wned kun je eenvoudig meerdere gebruikers aanmaken en kun je hierdoor andere mensen reseller hosting aanbieden.

Ook bij Wned zijn de reseller diensten volledig whitelabel en kunnen jouw klanten er niet achter komen dat jij de hosting via Wned levert. Het grote voordeel van deze reseller pakketten zijn de schaalbaarheid. Mocht je hostingbedrijf later verder door groeien, dan kunnen jouw servers ook meegroeien.

 

YourHosting

Ook YourHosting biedt haar klanten reseller hosting aan. Echter doen ze het dit anders dan de andere hostingproviders. Zo kun je deelnemen aan het speciale resellerprogramma en is dat al mogelijk vanaf zeven klanten. Je hebt een overzichtelijk klantbeheersysteem waarmee je alle belangrijke zaken voor je klanten en voor jezelf kan beheren.

Als je bij YourHosting aangemeld bent als reseller kun je eenvoudig online bestellingen voor je klanten plaatsen. In dit panel beheer je alle offertes, facturen en gegevens van jezelf en je klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om producten te bestellen, te upgraden en op te zeggen.

 

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *