Je hoort het wel eens om je heen dat mensen zeggen we gaan in de cloud werken. Maar heb je dan enig idee waar ze het over hebben? Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het een misleidende naam is, cloud computing. Het staat namelijk gewoon voor internet, alleen is het als een wolk, dus niet tastbaar. Als het over de cloud server gaat, dan kan er gezegd worden dat dit een server is die aan het internet hangt. Internetgebruikers kunnen hier vanaf een afstand op inloggen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan web e-mail. Je kunt deze benaderen vanaf iedere locatie en met allerlei apparaten, denk daarbij aan de mobiele telefoon, maar ook aan de pc of tablet. Je ziet als je in bent gelogd steeds dezelfde gegevens.

Cloud hosting

De reden dat veel mensen voor in the cloud kiezen is, omdat ze de voordelen hebben ontdekt. Je zou ook kiezen voor cloud hosting als je eenmaal weet wat de voordelen zijn. Het eerste voordeel dat je hebt is dat je overal en altijd kunt werken, of dat je nu op kantoor bent, onderweg of thuis, je kunt altijd bij de gegevens. Een ander voordeel is dat het erg veilig is. Je kunt een vast bedrag per maand betalen en dan wordt alles voor je geregeld en kun je er continu gebruik van maken. Het gebruik is vaak ook per maand op te zeggen en je kunt gebruik maken van gedeelde documenten, bestanden en e-mail. Als je daar ook de voordelen van inziet dan zou het wel eens wat voor jou kunnen zijn.

Cloud vps

Veel bedrijven maken gebruik van cloud vps. Ze ontdekken de voordelen als ze zich aanmelden en merken dan meteen dat ze niet meer zonder willen. Het geeft je namelijk zoveel mogelijkheden. Daarom is het aan te raden als je ook wilt weten wat de voordelen zijn om zelf die keuze te maken om te ontdekken wat cloud vps jou kan bieden. Het is erg gemakkelijk, voordelig en je wilt niet meer terug als je er ervaring mee hebt opgedaan.

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *