Wel of geen dedicated server

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd wanneer kies je nu voor een dedicated hosting en wanneer voor een shared hostingpakket. We leggen het je graag uit welke opties het je geeft en wanneer je welke keuze kunt maken. Bij de shared hostingomgeving kan gezegd worden dat het kostenefficiënt is. Kies je voor een goede hostingpartner dan is het ook betrouwbaar. Echter deel je de server met anderen en hierdoor kan de performance van jouw site of shop beïnvloed worden door processen, scripts of activiteiten van de andere sites die de server met jou delen.

Wat is de beste keuze?

Wellicht denk je nu dat dedicated hosting nu de beste keuze is, maar dat is niet zo. Een shared hostingomgeving kan goed zijn, maar dan moet je ervoor zorgen dat de shared hostingomgeving goed is opgezet. Daarbij moet de hosting provider ervoor zorgen dat de server niet te veel wordt belast. Er moet ook gezorgd worden dat er voldoende capaciteit beschikbaar is. Shared hosting omgeving is voor veel kleine of beginnende shops erg ideaal.

Voordelen dedicated hosting

Er zijn een aantal voordelen van dedicated hosting. Als je namelijk een te grote shop krijgt voor shared hosting dan kun je beter kiezen voor dedicated hosting. Je wil er namelijk voor zorgen dat je webshop altijd toegankelijk is voor je bezoekers. Je wil dat je site snel werkt als het gaat over het laden. Iedere webshopeigenaar wil voorkomen dat bezoekers naar de concurrent gaan en daarom is een goede en snelle werking van de shop van belang. Daarom kan een dedicated hosting je veel voordelen bieden. Hierbij heb je namelijk gegarandeerde resources tot je beschikking. Daarbij kun je ook zelf bepalen hoeveel domeinnamen je aan de server koppelt. Er kan ook af worden geweken van de standaardinstellingen en dat zorgt niet voor problemen. Er kunnen verschillende modules worden geïnstalleerd. Je kunt kiezen voor de dedicated hosting en dan merk je meteen dat de performance van de webshop sterk verbetert. De laadtijd gaat omlaag en daar zijn je bezoekers je direct dankbaar voor. Daarnaast is er caching mogelijk, zoals Varnish.

Dedicated Magento

De vele functionaliteiten van Magento staan goed bekend, maar hierdoor is het wel een zwaarder systeem. Als je een grote Magento webshop hebt met veel bezoekers dan moet je altijd de laadtijd van de webshop in de gaten houden. Er kan daarom het beste worden gekozen voor een dedicated Magento hosting. Er kan hierbij gekozen worden voor speciaal ingerichte Magento servers. Hierbij heb je direct alle resources tot je beschikking en je kunt caching opties gebruiken. Heb je een eigen webshop van Magento en merk je dat er steeds meer bezoekers komen? Zorg er dan voor dat je bezoekers ook terug blijven keren. Je webshop moet geen vertraging krijgen bij het laden van nieuwe pagina’s en daarom is de dedicated hosting een goede oplossing binnen jouw webshop.

Deel gauw met anderen:facebook Wel of geen dedicated server dedicated servers twitter Wel of geen dedicated server dedicated servers google Wel of geen dedicated server dedicated servers pinterest Wel of geen dedicated server dedicated servers linkedin Wel of geen dedicated server dedicated servers stumbleupon Wel of geen dedicated server dedicated servers print Wel of geen dedicated server dedicated servers email Wel of geen dedicated server dedicated servers

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *