Geparkeerde domeinen leveren geld op

Bij geparkeerde domeinnamen kan er gebruik worden gemaakt van advertenties die getoond worden aan de bezoekers. Maar hoe kun je hier geld mee verdienen? Allereerst is het van belang dat er bezoekers zijn, anders kan er geen geld worden verdiend. Het is daarom van belang dat er bezoekers worden aangetrokken tot een website, dit kan met type-in traffic, met links die doorverwijzen naar de oude site op het domein en met optimalisatie van de pagina die op een domein wordt getoond. Wat houdt het in? We geven je uitgebreide informatie over alle manieren.

Nadere uitleg

Type-in traffic, hierbij gaat het over de bezoekers die de domeinnaam direct in de adresbalk van de browser hebben ingetypt. Domeinnamen met spelfouten vallen ook in deze categorie. Bij de tweede manier gaat het over links die wijzen naar een oude site op het domein. Er komen namelijk continu websites bij, maar er gaan ook veel websites weg van het internet. Het kan zijn dat een webmaster met een website stopt en het domein laat vervallen. Het domein komt dan weer vrij en kan opnieuw gebruikt worden (geregistreerd). Er zijn mensen die op zoek zijn naar deze domeinnamen. Ze zijn geëxpireerd en zijn erg aantrekkelijk. Dat komt omdat er nog allerlei sites linken naar de oude site die inmiddels al is verdwenen. Mensen die op die links klikken, zorgen dus eigenlijk voor de bezoekersstroom van de domeinnaam. De laatste manier is optimalisatie van de pagina op het domein. Als er advertentiediensten zijn waar reclame getoond kan worden, geven je de mogelijkheid om de pagina waar de advertenties getoond kunnen worden te optimaliseren. Het kan gaan over het opgeven van een titel, meta tags en zo kunnen er betere prestaties worden behaald en hierdoor komen er extra bezoekers op een site.

Advertentiediensten

Er zijn speciale grote advertentiediensten die zich richten op de geparkeerde domeinen. Sedo is hier een voorbeeld van. Dit is een grote speler op het gebied van het adverteren binnen deze markt. Een domeinnaam kan hier ook te koop worden aangeboden of worden geveild. Een andere bekende aanbieder is NameDrive. Hier kunnen domeinnamen ook te koop worden aangeboden. Echter is het aanbod bij Sedo veel groter. Bij Google is het advertentiegebied veelal bekend door Google Adsense. Dit zijn (tekst)advertenties welke getoond worden op de Google websites met inhoud. Er is ook een dienst genaamd Adsense for domains welke wordt aangeboden en zich richt op geparkeerde domeinen. Het is beschikbaar voor individuen en bedrijven die een grote portfolio met domeinnamen in hun bezit hebben. Sinds 1999 is ook Parked.com actief in deze markt en hier maken ook veel mensen gebruik van.

Bijverdiensten

Wil je graag wat bij verdienen en heb je ngo geparkeerde domeinnamen? Dan weet je nu wat je hier mee kunt doen want als je het goed aanpakt kun je er heel wat mee verdienen. Het ligt er uiteraard ook aan in welke branche je veelal gaat en kunt adverteren, het moet immers wel bij de website passen, maar het kan je heel wat opleveren.

Deel gauw met anderen:facebook Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen twitter Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen google Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen pinterest Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen linkedin Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen stumbleupon Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen print Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen email Geparkeerde domeinen leveren geld op domeinnamen

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *