‘Google wil telecomprovider worden’

Google blijkt plannen te hebben om telecomprovider te worden en abonnementen aan consumenten te verkopen. Dit heeft het doorgaans betrouwbare The Information op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen van Google laten weten. Zo zou Google onder andere in gesprek zijn met… Lees meer..

5 manieren om aan meer backlinks te komen

Iets wat veel bloggers en website eigenaren lastig vinden is linkbuilding. Gelukkig zijn er meerdere manieren om aan backlinks te komen, echter werkt de ene manier natuurlijk beter dan de andere manier. Als je benieuwd bent naar welke website op dit moment naar je website… Lees meer..

Beveiligen van jouw computer

Eén van de meest gebruikte apparaten in Nederland is de computer, voor veel mensen is deze ook onmisbaar geworden in hun dagelijks leven. Op verschillende manieren kan de computer gebruikt worden, dit kan zijn voor het regelen van de online bankzaken, maar ook voor het… Lees meer..

Webwinkel zonder SSL?

Als jij een webwinkel hebt, dan ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben. Als jouw webwinkel geen SSL-certificaat heeft, dan is dat niet alleen slordig, maar je kunt er ook gewoon een boete voor krijgen. Een SSL-certificaat kan verschillende zaken veiligstellen, afhankelijk van hoe uitgebreid… Lees meer..