Joomla 3 SEO

Op internet vind je veel handleidingen als het gaat over het instellen van SEO en het behalen van een goede sitesnelheid. Bij je Joomla site is dit ook van belang. Het boek Joomla 3 SEO & Performance is geschreven door Simon Kloostra en hij is een Nederlandse webdesigner. Hij heeft een eigen webdesignbedrijf en schrijft artikelen voor een Joomla site. Hij weet veel over Joomla en geeft er ook workshops en presentaties over.

Het boek

Het boek dat Kloostra heeft geschreven is er voor mensen die enthousiast bezig zijn of zich bezig willen houden met Joomla. Het is een boek dat geschikt is voor beginners en gevorderden. De enige kennis die je moet hebben is het beheren van een Joomla site. Je dient ook artikelen aan te kunnen maken, net als een menu en extensies kunnen installeren. Dit boek heeft als doel om meer bezoekers op de site te krijgen door een betere ranking bij zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Optimaliseren website

In het boek wordt gestart met het optimaliseren van de Joomla site voor de zoekmachines. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de basisbestanden. Er worden later in het boek ook extensies gebruikt. Een hoofdstuk gaat over de extensie sh404SEF, deze is erg handig voor het optimaliseren van SEO/SEF.

Tips

Ben je iemand die veel gebruik maakt van Joomla? Dan kun je bekijken of dit een goede keuze is voor je zodat je je website beter kunt laten ranken in de zoekmachines. Hierdoor kun je als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt of producten verkoopt zorgen voor een hogere omzet en dit is alleen maar prettig als je hier continu aan kunt werken! Ontdek daarom nu wat jij er aan kunt doen en wie weet is dit wel wat voor jou.

Deel gauw met anderen:facebook Joomla 3 SEO  google twitter Joomla 3 SEO  google google Joomla 3 SEO  google pinterest Joomla 3 SEO  google linkedin Joomla 3 SEO  google stumbleupon Joomla 3 SEO  google print Joomla 3 SEO  google email Joomla 3 SEO  google

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *