Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO?

Review of: Algoroo

Reviewed by:
Rating:
5
On 5 maart, 2014
Last modified:22 maart, 2014

Summary:

Algoroo, een ontzettend handige tool voor elke SEO specialist of webmaster die zich focust op het behalen van succes op het internet met zijn of haar website/webwinkel. Algoroo, misschien wel de sleutel die je miste om enkele onbeantwoorde vragen wat betreft SEO en je Google rankings te kunnen beantwoorden. Vertel vertel hoor ik je al denken..

Waarom, wat is Algoroo dan?

Algoroo houd constant Google’s bekende zoek algoritme bij en observeert veranderingen in duizenden ingevoerde keywords die in Google index geranked staan. Via deze manier houd Algoroo wijziging zoals stijgingen en dalingen goed bij en kan het over deze gegevens een algoritme draaien. De uitkomst is vervolgens vaak simpel: Google heeft een aanpassing gemaakt in hun algoritme, OF Google heeft niks gewijzigd. Algoroo bepaalt dit uit de conclusie van het aantal wijzigingen in de keywords ranking in de Google index.

Springen keywords in de Google index bijvoorbeeld van de ene op de andere dag erg omhoog of omlaag bij honderden verschillende keywords van Algoroo, dan is de kans volgens Algoroo enorm groot dat Google een wijziging heeft doorgevoerd. Gebeurd er met honderden keywords een periode niks, dan kun je bijna zeker concluderen dat er niks aangepast is.

Het stijgen en dalen van Google rankings heeft dus altijd een oorzaak.

Vaak bleef het onverklaarbaar stijgen of vooral dalen van hoog gerankte SEO keywords toch een onopgeloste vraag. Je past niks aan, voegt geen links toe en wijzigt geen content en toch zakt of stijgt je keyword erg hard. Met Algoroo is het dus mogelijk om te checken of Google rond dat tijdstip misschien wel grote aanpassingen aan hun algoritme heeft gedaan waardoor in SEO gebied duizenden keywords aan het stijgen en dalen zijn geslagen en het dus eigenlijk helemaal niet aan jezelf qua SEO ligt maar de oorzaak bij Google zelf ligt.

Schermafbeelding 2014 03 05 om 20.52.46 Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google
Algoroo

Een handige SEO tool die Algoroo die ik bij deze als webmaster van Host-tips direct in mijn bladwijzerbalk geplaatst heb om zodoende de SEO rankings goed in de gaten te kunnen houden en eventuele dalingen en stijgingen die ik niet verwacht heb toch te kunnen verklaren.

Check nu snel de tool Algoroo

Deel gauw met anderen:facebook Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google twitter Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google google Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google pinterest Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google linkedin Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google stumbleupon Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google print Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google email Waarom is Algoroo ontzettend handig voor SEO? google

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *