Zit je te twijfelen over een eigen website?

Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 20 maart, 2014
Last modified:22 maart, 2014

Summary:

Je zou het liefste vandaag nog een eigen website willen starten, maar elke keer bedenk je weer een nieuw excuus om het eigenlijk niet te doen. Waarom niet eigenlijk? Haak je op dit moment af omdat je denkt dat het te duur is of misschien juist te technisch? En misschien heb je de tijd er helemaal niet voor, maar in dit artikel willen wij je aangeven dat dit niet altijd waar hoeft te zijn. Want wat is jouw excuus dat je nog geen eigen website hebt?

Het is allemaal te duur!

Je hebt geen duizenden euro’s te besteden? Geen paniek, tegen een klein bedrag of in sommige gevallen gratis kun je al een mooie website maken. Het hebben van een website begint natuurlijk met een eigen domeinnaam. Je kunt nu al voor een paar euro per jaar een domeinnaam krijgen. Daarnaast zijn er veel bedrijven een welkomsttarief aanbieden, zodat je een paar jaar ervaring opdoen en met een laag tarief een website beginnen.

Vaak liggen de meeste kosten in het hostingpakket en deze kosten vallen echt reuze mee wanneer je hier even goed in verdiept. Wanneer je weinig verstand hebt van het bouwen van websites, dan is het verstandig om uit te besteden. Het is ook een mogelijkheid om met gratis CMS-systemen zoals Joomla! en WordPress om je eigen website te bouwen. Met de vele tutorials op YouTube kun je al eenvoudig leren hoe je een website met deze CMS-systemen kunt bouwen.

Alles is veel te veel technisch!

Wanneer je technisch minder goed aangelegd bent, dan is het verstandig om je website uit te besteden. Er zijn vele webbouwers die weinig vragen voor het bouwen van een website. Een simpele website kan al vanaf 150 euro gebouwd worden.

Mocht je niet zoveel geld hebben, dan kun je natuurlijk altijd voor een gratis CMS-systeem zoals WordPress kiezen. Met WordPress kun je al binnen een paar uur je website online hebben en via websites zoals YouTube kun je al snel leren hoe je je eigen website kunt opbouwen.

Het kost teveel tijd!

Uiteraard kost het even tijd om je website te maken. Je zult moeten weten wat je precies op je website wilt zetten en welke kleuren je bijvoorbeeld wilt gebruiken. Dit zijn allemaal dingen die je het beste van te voren moet bepalen, voordat je met de website aan de gang gaat.

Maar de ervaring leert dat wanneer je begint met het vullen van je website, je dan ook vaak niet meer kunt stoppen. Je leert het systeem steeds beter kennen en wordt steeds enthousiaster over de website.

En voordat je het weet is je website klaar. Het is dan ook belangrijk om te beseffen dat de website een keer klaar is. Zet je website daarom op een gegeven moment gewoon live en zie wat er gebeurt. Door de tijd heen zal je website steeds vaker gaan veranderen.

Deel gauw met anderen:facebook Zit je te twijfelen over een eigen website? google twitter Zit je te twijfelen over een eigen website? google google Zit je te twijfelen over een eigen website? google pinterest Zit je te twijfelen over een eigen website? google linkedin Zit je te twijfelen over een eigen website? google stumbleupon Zit je te twijfelen over een eigen website? google print Zit je te twijfelen over een eigen website? google email Zit je te twijfelen over een eigen website? google

3 thoughts on “Zit je te twijfelen over een eigen website?

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *