In dit overzicht heeft Host-tips.com alle hosting providers waarover een review geschreven is vermeld. Tevens zie je de top 10 van hosting providers gebaseerd op de ervaringen van de klant bij het bedrijf. De reviews en ervaringen zijn eerlijk en gecontroleerd op waarheid. U kunt dus zeker uw keuze voor een hosting provider baseren op de weergegeven ervaringen op host-tips.

Deel ook jou ervaring met de hosting provider waar jij je website(s) hebt gehost. Hierdoor kunnen nieuwe klanten die op zoek zijn naar een goede provider een goede keuze maken voor hun website.

Wat vonden andere klanten van deze hosting providers?

Hosting provider Waardering
iXL Hosting
Wned
Oxilion
TransIP
Hostnet
Yourhosting
Strato

Hosting vergelijken

Al deze hosting providers hebben meerdere webhosting pakketten en reseller hosting pakketten in hun assortiment. Een goede keuze is daarom vaak moeilijk te maken aangezien je door de bomen het bos niet meer ziet. Binnenkort is het daarom mogelijk om bij host-tips webhosting te vergelijken.

Hiermee komt het juiste pakket gebaseerd op jou eigen en wensen direct naar voren en kan je deze snel en gemakkelijk bestellen voor de laagste prijs, de beste support en beste performance. De hosting vergelijking tool zal mogelijk begin Mei online komen.

De laagste prijs voor hosting

Host-tips is altijd op de hoogte van alle prijzen, acties en kortingscodes. Hierdoor kan je in onze nieuwe hosting vergelijking tool altijd kiezen voor een hosting pakket in jou budget tegen de laagste prijs. Elke nieuwe actie van een provider zal direct zichtbaar worden op onze site en kan door jou als klant meteen gebruikt worden.

Eerlijke reviews en ervaringen

Onze gebruikers en lezers plaatsen dagelijks eerlijke ervaringen en reviews. Deze ervaringen zijn opgedaan bij de hosting provider waarin de ervaring gecategoriseerd is. Elke ervaring verschilt uiteraard per gebruiker en situatie, daarom is het altijd verstandig om meerdere reviews te lezen en daar je mening op te baseren voordat je besluit een product af te nemen bij de hosting provider.