Schermafbeelding 2013 10 15 om 16.09.24 Exonet

Exonet | Hosting totaaloplossingen

Exonet is sinds haar oprichting in 2002 een winstgevende aanbieder van hosting totaaloplossingen. Vanuit ons kantoor in Doetinchem werken wij met een talentvol team aan onze dienstverlening.

Indien u een vraag of probleem heeft dan is het natuurlijk belangrijk dat u snel wordt geholpen. Als u ons belt heeft u direct iemand met verstand van zaken aan de lijn. Zonder wachttijden, menu’s of doorverbinden. Omdat geen klant hetzelfde is denken wij graag mee met wat voor u de beste oplossing is. Het aanbieden van een product stopt bij ons dan ook niet bij de oplevering. Wij adviseren klanten pro-actief en assisteren bij implementaties van nieuwe oplossingen.

Ervaringen en reviews Exonet

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten Exonet ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van Exonet

Helpdesk Exonet

De helpdesk van Exonet is bereikbaar op werkdagen van 10:00 – 17:30. Daarnaast is het mogelijk om per mail contact op te nemen voor meer informatie. Lees hieronder meer over de producten van Exonet en bezoek eventueel de website voor meer informatie.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
maatwerk : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : nee
CDN : nee
domeinen : ja
website ontwikkeling : nee

 

bekijk aanbod Exonet

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *