hostnet Ervaringen en reviews Hostnet
Hostnet

Hostnet is al actief sinds 1999 en is uitgegroeid tot één van de grootste en vooral meest stabiele hosting providers in voornamelijk Nederland. Ze bieden domein registraties, email hosting, webhosting, reseller hosting en VPS en dedicated servers aan. De

doelgroep is zowel de zakelijke markt als de particuliere markt, hier word verder geen onderscheid voor gemaakt.

Hostnet is een mooi en winstgevend bedrijf wat volledig financieel gezond is en gevestigd is in onze mooie hoofdstad, Amsterdam. Inmiddels is Hostnet de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft het nu 800.00 domeinnamen en 230.000 klanten in hun beheer staan, een enorm mooi stukje statistiek. Het team van Hostnet is een uitgebreid team met specialisten, er werken op dit moment ongeveer 100 medewerkers die je kunnen helpen met al je vragen en problemen.

Speerpunten Hostnet

Uitstekende service

Onze afdelingen zijn 7 dagen per week zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Onze ervaren medewerkers staan u persoonlijk te woord en streven naar een snelle en correcte afhandeling van uw vraag. Daarnaast hebben we een aparte Helpdesk voor onze klanten.

Goede bereikbaarheid

Voor webhosting maken we gebruik van een clustertechnologie, waardoor uw website altijd snel laadt. Daarnaast heeft u op ieder apparaat beschikking over uw e-mail. Onze hoog-gekwalificeerde technici monitoren 24/7 het webhostingplatform.

Jarenlange ervaring

In de 15 jaar dat we bestaan, hebben we veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Onze ervaren medewerkers weten waar ze over praten.

Hoge kwaliteit

Wij maken voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Ook blijven we ons constant ontwikkelen om u de beste en nieuwste producten te bieden.

Verscheidenheid aan diensten

Alles wat u van een volwaardige hostingprovider mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, webhosting, e-mail en dedicated en virtuele servers. Wij bieden diensten aan voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Ervaringen hostnet

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Prima service!

Jan 10, 2016 door Jeroen
Host-tips , NL

Prima service; geen lange wachtrijen in de live chat en vrijwel elke mail/ticket wordt nog op dezelfde dag beantwoord.

business 0.3

Erg jammer

Nov 09, 2015 door Gian-Carlo Sterken
Host-tips , NL

Prima contact, maar wat een slechte afterservice. Ze hebben 3 domeinnamen stilzwijgend verlengd. Ik adviseer goed naar de kleine letters te kijken voordat je in zee gaat met een dergelijke partij. Na meerdere keren op en neer mailen, houden ze vol dat ik een bedrijf ben. Erg jammer en eigenlijk niet van deze tijd. Alles maar om eigen zakken te vullen.

business 0.3

Mar 31, 2015 door Eleon Jonker
Host-tips , NL

Ik word zeer slecht geholpen. Een domein dat ik dacht te hebben gestopt, bleek nogmaals verlengt te zijn. Bij contact met de klantenservice compleet geen begrip gekregen en ook willen ze dat ik nog een jaar meer ga betalen, terwijl dit volgens de wet van Dam zeker niet mag!

Zeer teleurgesteld, aangezien ik in de afgelopen jaren flink wat geld heb betaald aan hosting en domeinnamen...

business 0.3

Al met al dik tevreden, met name door de goede live chat met medewerkers.

May 20, 2014 door HP2
Host-tips , NL

In de geautomatiseerde responses en diensten kan nog wat verbeterd worden, alsmede de hulpteksten bij de helpdesk. Maar als je eenmaal een live chat met de helpdesk medewerkers start, dan worden veel problemen snel en goed opgelost!
Al met al dik tevreden, met name door de goede live chat met medewerkers.

business 0.3

zeer professionee

May 20, 2014 door Wilson Eind
Host-tips , NL

De servicedesk is zeer professioneel en efficiënt (via chat)

business 0.3

Het werkt maar tijdens het afzeggen kwam ik er achter dat er een 2 maanden opzegtermijn is

May 20, 2014 door Umizoomi
Host-tips , NL

Het werkt maar tijdens het afzeggen kwam ik er achter dat er een 2 maanden opzegtermijn is. Flikkertjes. Het is mijn fout dat ik het niet gelezen had maar het is niet leuk. MLG bedrijf #1 pro 420 blaze it.

business 0.3

Slechte service !

May 20, 2014 door Bekend bij redactie
Host-tips , NL

Diverse domeinnamen aangevraagd en per ideal betaald.
Na betaling achter komen na meer dan 1 week dat de domeinnamen toch niet beschikbaar zijn of dat het nog verwerkt wordt.

Vind ik een kwalijke zaak gezien mijn betaling keurig is geschiedt en op de site van hostnet.nl keurig de domeinnamen op vrij staat aangegeven.

Nu zit ik met diverse bestellingen waarvan ik niet weet of de domeinnamen wel of niet van mij zijn.
Wel is keurig van al deze domeinnamen de betaling geschiedt.
Slechte service !
Meer kan ik er niet van zeggen.

business 0.3

Apr 23, 2014 door Rik van der Kroon
Host-tips , NL

Matige ervaring met Hostnet, hun achterliggende systemen zijn niet standaard ingericht waardoor soms dingen onverwachts niet goed of anders werken. Hun support is redelijk, maar niet uitmuntend en daarbij hebben veel van mijn klanten welke bij Hostnet hun website hosten veel downtime en storingen ervaren.

Voor de prijs (toch wel wat bovengemiddeld) zou je meer verwachten.

business 0.3

Het is altijd prettig in contact te zijn met de medewerkers van Hostnet.

Mar 17, 2014 door Ben Johannes
Host-tips , NL

Het is altijd prettig in contact te zijn met de medewerkers van Hostnet.
Bij een probleem gebruik ik vaak de chat. Een stel kundige mensen die ook mandaat hebben om dingen in te zien en te veranderen (wat mijn diensten betreft).

Als een eindgebruiker ben ik niet heel technisch, maar zij weten mij alles duidelijk te maken.
Fijn zo, houden zo!

business 0.3

Ik had nooit gedacht dat het als digibeet zo simpel zou zijn om een eigen website te bouwen en te onderhouden.

Mar 17, 2014 door Marcel Sipkes
Host-tips , NL

Ik had nooit gedacht dat het als digibeet zo simpel zou zijn om een eigen website te bouwen en te onderhouden. Ok beetje telfonische hulp van de Hostnet.:), maar die is goed bereikbaar en helpt je er snel doorheen.
SUPER
Marcel Sipkes

business 0.3

Wekelijks zijn er storingen, met zoal de webmail als met het bewerken van de website

Mar 17, 2014 door Denise van Dalen
Host-tips , NL

Hostnet is een zeer onbetrouwbaar systeem. Wekelijks zijn er storingen, met zoal de webmail als met het bewerken van de website. Mailtjes komen niet aan, klachten worden totaal niet serieus genomen en zo kan ik wel even doorgaan.
Als u opzoek bent naar een betrouwbaar systeem om uw eigen klanten tevreden te houden, maak dan niet dezelfde fout die wij hebben gemaakt. Kies echt voor wat anders. Wij zijn al klanten kwijtgeraakt omdat wij niet of veel te laat een mail binnen kregen.
Het is wel zo dat als je contact opneemt, je snel een reactie terug krijgt. Vaak zijn dit berichten waar ze uitleggen wat er mis is met hun systeem(alsof mij dat interesseert, het hoort gewoon te werken) met een slap excuus erbij en dat ze het weer snel gaan oplossen.

business 0.3

Host-tips , NL 3.0 5.0 11 11 Prima service; geen lange wachtrijen in de live chat en vrijwel elke mail/ticket wordt nog op dezelfde dag beantwoord.

5 thoughts on “Ervaringen en reviews Hostnet

 1. Terrible service Take weeks to answer Take a self righteous approach just truly awful, and the contacts I was unfortunate to have with Dave Swart, Reinouw Westra, and Claire Russell were so hand tied and did nothing to help. They have this typical attitude ‘DAT KAN NIET’ which is an attitude that drives me absolutely insane. Useless. Cheap yes, but you know, you pay peanuts you get monkeys!

 2. Zeer slechte service, door het niet behandelen van een verhuisbericht door Hostnet krijg je een incassobureau achter je aan, communicatie intern is bedroevend slecht. Ik kan het niemand aanraden.

 3. Tegenwoordig kunt u kiezen uit honderden verschillende hosting bedrijven en services. U kunt kiezen voor een Nederlands bedrijf, maar u kunt ook kiezen voor een buitenlandse bedrijf. De competitie tussen deze bedrijven is groot; zij willen zoveel mogelijk klanten. Helaas kunnen sommige bedrijven niet tegen de competitie op. Wat deze bedrijven dan doen, om overeind te blijven, is klanten voorliegen en bedriegen.

  http://www.hostnet.nl is één van deze bedrijven.

  Ik heb helaas het ”genoegen” gehad om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik heb er enkel ellende aan overgehouden. Daarom wil ik u, via deze beoordeling (zoals op http://www.hostnetreview.nl ), waarschuwen voor dit verschrikkelijke bedrijf.

  Hostnet.nl vind het (helaas) normaal om klanten facturen te sturen voor niet geleverde diensten. Dit was en is één van de belangrijkste redenen om dit bedrijf te vermijden. Hostnet heeft mij meerdere malen facturen gestuurd voor diensten die ik reeds had opgezegd (telefonisch en/of via email). Het weigeren van het betalen van deze spookfacturen is geen optie; Hostnet.nl zal je proberen te forceren om tot betaling over te gaan. Bijvoorbeeld door het sturen van aanmaningen.

  Ook heeft Hostnet.nl mijn Whois (Privacy) gegevens openbaar gemaakt NADAT ik voor bescherming van Whois gegevens had betaald. Na hen hierop aangesproken te hebben, kwamen zij met een of ander excuus dat zij geen zeggenschap hebben over de zichtbaarheid van Whois-data. Dit is natuurlijk complete onzin. Daarnaast hebben zij sommigen van mijn diensten, diensten waar ik al voor betaald had, opgezegd.

  Hostnet.nl heeft geprobeerd om honderden euro’s van mij af te troggelen onder het mom van ”administratiekosten” en ”reserveringskosten”. Iedereen die bekend is met het kopen en verkopen van domeinnamen, is op de hoogte van de nieuwe .TLD’s. Ik besloot om een aantal van deze nieuwe .TLD’s te reserveren via Hostnet.nl.

  Waar Hostnet.nl je NIET voor waarschuwt, is dat jij de reserveringskosten sowieso kwijt bent. Los van het feit of de domeinnaam wel of niet geregistreerd wordt. En de reserveringskosten zijn astronomisch; tussen de €2,50 en €5,00 PER DOMEINNAAM.

  Gedurende het bestelproces, van begin tot eind, word je hier niet voor gewaarschuwd. Het staat niet eens vermeld in de algemene voorwaarden.

  Van de domeinnamen die ik gereserveerd had via Hostnet.nl, is er niet één succesvol geregistreerd door dit misselijk makend bedrijf. Wel probeerde Hostnet.nl HONDERDEN EURO’s in rekening te brengen voor het ”reserveren” van deze domeinnamen.

  Het grappige is dat er helemaal GEEN kosten verbonden zijn aan het reserveren van nieuwe .TLD domeinnamen. Ik heb letterlijk 50 registrars vergeleken, en niet één registrar nam reserverings en/of administratiekosten in rekening. En weten jullie wat het ”leuke” is? Ik had dezelfde domeinnamen gereserveerd via deze registrars, en zij waren wél in staat om de domeinnamen succesvol te registreren! En niet alleen dat; de registratiekosten waren ook 50% GOEDKOPER dan bij Hostnet.nl!

  Om u een voorbeeld te geven: Bij Hostnet.nl betaal je 30 EURO voor een .website domeinnaam. Een .website domeinnaam kost minder dan 5 euro bij Namecheap. Je kunt letterlijk 6 .website domeinnamen kopen voor de prijs van 1 bij Hostnet.nl!

  Vermijd Hostnet.nl kostte wat het kost. Het is een extreem duur en misleidend bedrijf.

  1/10

 4. Ik dacht dat ze voorzien instant setup van .com domeinen zoals GoDaddy . Maar nee , ik was dromen. Ik betaalde en ik heb niets in mijn rekening

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *