ixlhosting IXL hosting t

iXL hosting

Bestaat sinds 2007 als een hosting provider met duidelijke doelstellingen. Ze bieden veelzijdige hosting, perfecte servers en vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze verzorgen onder andere domeinregistratie, webhosting, cloud vps servers, dedicated servers en SSL certificaten. Persoonlijke dienstverlening staat bij hun op het allerhoogste niveau en is en blijft het allerbelangrijkste speerpunt van hun visie.

Het team van iXL hosting bestaat uit betrokken en vooral vakbekwame mensen met jarenlange ervaring van de techniek en de branche. Hierdoor kunnen zij alle wensen en eisen van de hosting diensten goed realiseren.

Sinds 2007 zijn wij een hostingprovider met duidelijke doelstellingen: veelzijdige hosting, perfecte service en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verzorgen onder andere uw webhosting, domeinregistratie en servers. Persoonlijke dienstverlening op het hoogst haalbare niveau is zonder meer het belangrijkste speerpunt van onze visie op hostingservice. Ons team van betrokken en vakbekwame mensen heeft jarenlange ervaring en relevante, actuele kennis. Zo weten wij zeker dat wij uw wensen op het gebied van hosting kunnen realiseren!

iXL hosting is teves druk met kwaliteitswaarborging en milieubewust hosten. Ze maken daarom gebruik van uiterst efficiënte datacenters en draaien enkel op groene stroom met al hun servers. iXL hosting heeft tevens enkele prijzen gewonnen voor hun goede kwaliteit. Zo won iXL hosting eerder al de MKB Best Choice Award  waaruit blijkt dat hun kwaliteit dus goed in orde zit.

Ervaringen en reviews iXL hosting

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten iXL hosting ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van iXL hosting

Helpdesk iXL hosting

De helpdesk van iXL hosting is bereikbaar per chat 8 uur per dag bereikbaar, 5 dagen per week. Verder is er mogelijkheid tot contact via mail, telefoon en skype.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : ja
domeinen : ja
VPS servers : ja
website ontwikkeling : nee

 

bekijk aanbod IXL hosting

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *