ixlhosting Ervaringen iXL Hosting Begonnen als kleine hoster en stage loper bij het bedrijf waar ik werk, nu uitgegroeid tot een prima hosting partij waar kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel staat.

Ze maken gebruik van goede kwalitatieve hardware en hebben hun servers gehost in de datacenters van BIT in Ede. Deze datacenters staan bekend om hun stabiliteit en kwaliteit en zorgen voor een gegarandeerde uptime van 99.99%.

Hun product assortiment is ruim aanwezig en bied een goed aanbod op de vraag uit de huidige hosting markt. Dit en de zeer positieve ervaringen van de huidige klanten heeft ervoor gezorgd dat iXL Hosting een goede groei heeft doorgemaakt en zich nu als stabiele speler heeft gevestigd tussen de grote namen in hosting wereld.

iXL hosting is tevens druk met kwaliteit waarborging en milieubewust hosten. Ze maken daarom gebruik van uiterst efficiënte datacenters en draaien enkel op groene stroom met al hun servers. iXL hosting heeft tevens enkele prijzen gewonnen voor hun goede kwaliteit. Zo won iXL hosting eerder al de MKB Best Choice Award  waaruit blijkt dat hun kwaliteit dus goed in orde zit.

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede service

Apr 28, 2014 door Pieter-Jan
Host-tips , NL

k gebruik IXL Hosting momenteel voor een groot deel van mijn klanten. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede service, zowel via de mail als via de live chat. WordPress werkt zonder problemen en zonder gedoe met rechten van bestanden en mappen etc., helemaal super. Bijna alle pakketen hebben onbeperkt databases en e-mail adressen.

business 0.3

Host-tips , NL 5.0 5.0 1 1 k gebruik IXL Hosting momenteel voor een groot deel van mijn klanten. Ik ben zeer tevreden over de snelle en goede service, zowel via de mail als via de live chat. WordPress werkt

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *