Leaseweb

LeaseWeb | Reliable hosting

Leaseweb is inmiddels bezig aan haar tweede decennium van succes, is een toonaangevende internet provider die haar klanten geavanceerde hosting infrastructuur oplossingen biedt. Met 60.000 gehoste servers is LeaseWeb één van de grootste en snelst groeiende hosting providers in Europa en geldt als één van ’s werelds meest toonaangevende hosting providers. Als vooraanstaand merk van de Ocom groep helpt de hosting provider sinds 1997 haar klanten groeien met geavanceerde hosting oplossingen.

Het succes van het bedrijf berust op haar filosofie van het combineren van kwalitatief hoogwaardige, betaalbare producten met een eersteklas netwerk, en ondersteuning door hoogopgeleide deskundigen en technici. LeaseWeb biedt niet alleen dedicated en gevirtualiseerde servers en colocatiediensten aan internet professionals, organisaties en gebruikers die de beste hosting en waar voor hun geld willen, maar biedt haar klanten ook een volledig pakket internetdiensten, waaronder shared webhosting en domeinnaamregistratie.

Ervaringen en reviews Leaseweb

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten Leaseweb ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van Leaseweb

Helpdesk Leaseweb

De helpdesk van Leaseweb is bereikbaar per chat 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Daarnaast is het mogelijk om per mail contact op te nemen voor meer informatie. Lees hieronder meer over de producten en bezoek eventueel de website voor meer informatie.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
maatwerk : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : ja
CDN : ja
domeinen : ja
website ontwikkeling : nee

 

bekijk aanbod Leaseweb

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *