maxes logo Maxes

Maxes

Al 14 jaar je beste vriend voor internet, luid hun motto. Ze bestaan dus al ruim 14 jaar wat hun één van de oudste hosting providers van Nederland maakt. Ze bouwen tevens standaard en maatwerkoplossing voor duizenden zeer tevreden opdrachtgevers en hebben al reeds zeer grote websites gemaakt.

Ze bieden een ruim product assortiment aan, van domeinen registreren tot hosting ontwerp en het hosting van complete websites en systemen. Elke website word compleet opgeleverd en is voorzien van een duidelijk en goed werkend CMS systeem.

Ze werken voor overheden, voor kleine en grote bedrijven en voor bekende en minder bekende Nederlanders zijn ze ook een prima partij. Maxes maakt het verschil met flexibiliteit, korte lijnen, innovatieve oplossingen en (h)eerlijke prijzen.

Ervaringen en reviews Maxes

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten en bedrijven en bekende nederlanders Maxes ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van Maxes

Helpdesk Maxes

De helpdesk van Maxes is bereikbaar per chat 8 uur per dag bereikbaar, 5 dagen per week. Verder is er mogelijkheid tot contact via mail, telefoon en skype.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : ja
domeinen : ja
VPS servers : ja
website ontwikkeling : ja

 

bekijk aanbod Maxes

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *