Oxilion

Oxilion | Internet Obvious

Onze droom is een wereld waarin informatietechnologie er is om mensen vleugels te geven. De missie van Oxilion is om met internet gerelateerde diensten en producten de voorwaarden te scheppen waarmee individuen, organisaties en ondernemingen kunnen excelleren. Wij zien onze kennis van techniek en beheer als een middel waarmee we anderen in staat kunnen stellen hun ambities waar te maken en daarbij boven zichzelf uit te stijgen.

Helpdesk

Het supportteam van Oxilion dat dag en nacht bezig is om te zorgen dat de techniek klopt en de systemen lopen. Zodat jij de handen vrij hebt om de ruimte tegemoet te gaan. Of Oxilion nu de website van een enthousiaste hobbyist ondersteunen of complexe bedrijfsprocessen van grote organisaties die met gevoelige informatie werken. Oxilions taak is om te zorgen dat het werkt en dat je er als klant geen zorgen over hebt. En om bij oneffenheden (‘Houston, we have a problem’) snel, prettig en effectief te handelen. Zodat niets jouw ambitie in de weg staat.

Ervaringen en reviews Oxilion

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten Oxilion ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van Oxilion

Bereikbaarheid Helpdesk Oxilion

7 dagen in de week, 24 uur per dag is Oxilion bereikbaar per mail. De telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8:30 – 17:30 en op zaterdag van 10:00 – 16:00.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
maatwerk : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : nee
CDN : nee
domeinen : ja
website ontwikkeling : nee

 

bekijk aanbod Oxilion

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *