Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Verder een prima nederlandse club!

Apr 02, 2014 door Christine
Host-tips , NL

Ik heb me vergist over de grootte van de website. Ik dacht 5gb te kopen, maar de 5 slaat op de bandwijdte. Ik kan maar 200 mb aan gegevens kwijt en dat ik écht beneden de maat!

Verder een prima nederlandse club!

business 0.3

Oxilion scoort niet als laagste wat prijzen betreft (ook niet als hoogste), maar -en dat vind ik veel belangrijker- ze maken hun product waar en verle

Apr 02, 2014 door Remwerk
Host-tips , NL

Om mij heen krijg ik vaak te horen of kan ik op verschillende fora lezen dat ik ISP A of ISP B moet nemen, want daar kost het maar zo weinig euro. Oxilion scoort niet als laagste wat prijzen betreft (ook niet als hoogste), maar -en dat vind ik veel belangrijker- ze maken hun product waar en verlenen erg goede service. Ze informeren vaak en veel uit zichzelf, reageren snel op vragen en verzoeken en repareren snel iets mocht er iets mis zijn. Dat ontbreekt vaak bij ISP A en ISP B... en dan wordt goedkoop duurkoop. Mijn opdrachtgevers vertrouwen op mijn oordeel en er hangt bij die opdrachtgevers veel af van een werkende website (en werkende e-mailadressen).

business 0.3

Na drie dagen hard werken is alles weer in orde dankzij de zeer klantvriendelijke mensen van de helpdesk.

Apr 02, 2014 door Peter Kivits
Host-tips , NL

Bijna ontroerd zijn we als Spaanse vereniging in Eindhoven door de enorme hoeveelheid en de zeer deskundige hulp die we van Hindrik, Niek en Harm Jan van Oxilion hebben gekregen toen wij onszelf in grote problemen brachten door Joomla 3.0 te installeren. Nóg groter werden de problemen toen het restoren naar Joomla 2.5.7 mislukte. Na drie dagen hard werken is alles weer in orde dankzij de zeer klantvriendelijke mensen van de helpdesk. Muchas gracias señores!

business 0.3

Persoonlijk, bekwaam en servicegericht.

Apr 02, 2014 door Bekend bij redactie
Host-tips , NL

Persoonlijk, bekwaam en servicegericht.
Focus op beschikbaarheid en redundantie (vrijwel 100%).
Security is een nog wat ondergeschoven kindje.

business 0.3

Goede samenwerking, zeer tevreden klant

Feb 27, 2014 door Michelle Kloops
Host-tips , NL

Vanaf het begin dat ik klant werd bij Oxilion was ik aangenaam verrast door de goede bereikbaarheid, de snelle respons, de klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers. Na wat problemen met het configureren van mijn email op mijn BlackBerry is er na heel wat testcases met behulp van mijn telecomprovider, BlackBerry (RIM) en Oxilion tot een oplossing gekomen. Ook al had het wat voeten in aarde en moest ik een aantal keren heen en weer bellen, was het een goede samenwerking en ben ik een zeer tevreden klant.

business 0.3

Erg goede ervaring met Oxilion

Feb 27, 2014 door Ed de Groot
Host-tips , NL

Erg goede ervaring met oxilion. Email dezelfde dag antwoord, zelfs in het weekend als je een probleem hebt krijg je vaak gewoon antwoord. Beschikbaarheid is altijd in orde, hooguit een storing of 2 per jaar, maar daar heb ik verder geen problemen mee. Hardware gaat nu eenmaal soms defect. Kortom: erg tevreden.

business 0.3

Super service!

Feb 27, 2014 door Bekend bij redactie
Host-tips , NL

Duidelijke website, professionele personeel, super service

business 0.3

Al sinds het begin dat we klant zijn geworden (2005) is er een prettige relatie.

Feb 27, 2014 door Remco Vaanholt - Starsale BV
Host-tips , NL

Al sinds het begin dat we klant zijn geworden (2005) is er een prettige relatie. Alles is bespreekbaar en er wordt zichtbaar meegedacht door de mensen van Oxilion. Ook als er een alternatief is dat voor hen minder interessant is (lees: minder oplevert) wordt die aangeboden.

business 0.3

Niet de goedkoopste maar je krijgt er genoeg voor terug!

Feb 26, 2014 door UitinLimburg.nl
Host-tips , NL

Gestaag gegroeid, maar met constante kwaliteit

Het moet me als klant toch even van het hart dat ik erg tevreden ben met 'de boys' van Oxilion (vroeger JR Online). Gestart met freehosting, via yourhosting bij Oxilion beland. Een Hostingcontract ga je in principe voor een langere duur aan, want wisselen brengt veel rompslomp met zich mee, vergelijkbaar met een nieuw computer aanschaffen. Ik ben blij dat Oxilion mij tot nu toe altijd heeft kunnen overtuigen, voornamelijk door er gewoon voor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt en als er iets iets (wat meestal toch lokaal blijkt te zijn) evengoed bereid is om je te helpen het probleem op te lossen. Niet de goedkoopste, maar je krijgt er genoeg voor terug, al is het maar omdat ze altijd aanspreekbaar zijn en zich niet zoals veel andere providers verstoppen achter antwoordapparaten e.d.

Keep up the good work en blijf zonder kapsones.

business 0.3

Ze maken hun product waar en leveren erg goede service

Feb 26, 2014 door Remwerk
Host-tips , NL

Om mij heen krijg ik vaak te horen of kan ik op verschillende fora lezen dat ik ISP A of ISP B moet nemen, want daar kost het maar zo weinig euro. Oxilion scoort niet als laagste wat prijzen betreft (ook niet als hoogste), maar -en dat vind ik veel belangrijker- ze maken hun product waar en verlenen erg goede service. Ze informeren vaak en veel uit zichzelf, reageren snel op vragen en verzoeken en repareren snel iets mocht er iets mis zijn. Dat ontbreekt vaak bij ISP A en ISP B... en dan wordt goedkoop duurkoop. Mijn opdrachtgevers vertrouwen op mijn oordeel en er hangt bij die opdrachtgevers veel af van een werkende website (en werkende e-mailadressen).

business 0.3

Zeer klantvriendelijke mensen van de helpdesk

Feb 26, 2014 door Peter Kivits
Host-tips , NL

Bijna ontroerd zijn we als Spaanse vereniging in Eindhoven door de enorme hoeveelheid en de zeer deskundige hulp die we van Hindrik, Niek en Harm Jan van Oxilion hebben gekregen toen wij onszelf in grote problemen brachten door Joomla 3.0 te installeren. Nóg groter werden de problemen toen het restoren naar Joomla 2.5.7 mislukte. Na drie dagen hard werken is alles weer in orde dankzij de zeer klantvriendelijke mensen van de helpdesk. Muchas gracias señores!

business 0.3

Host-tips , NL 4.9 5.0 11 11 Ik heb me vergist over de grootte van de website. Ik dacht 5gb te kopen, maar de 5 slaat op de bandwijdte. Ik kan maar 200 mb aan gegevens kwijt en dat ik écht beneden de maat!

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *