Savvii240x240 GIF Savvii Savvii Managed WordPress Hosting
Wanneer je specifiek voor WordPress kiest als basis van je website, valt het aan te raden een webhoster met diezelfde focus in de arm te nemen. Savvii is een van de eerste Nederlandse bedrijven die zich specialiseert in Managed WordPress Hosting. Het bedrijf richt zich op snelle, veilige WordPresss hosting zonder gedoe. Het team biedt daarbij toegespitste hulp met bijvoorbeeld een verhuisservice en uitgebreide support.

Voordelen
Onder de voordelen van gespecialiseerde WordPress hosting bij Savvii valt onder meer een snelle architectuur met NGINX webservers en Varnish Caching. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan veiligheid door de inzet van automatische updates, een dagelijkse scan en sFTP verbinding.

Achtergrond
Savvii is een professionele WordPress hoster met enorm veel kennis en kwaliteit in huis.De bedrijfsnaam van deze hoster is afgeleid van het Engelse woord ‘Savvy’, en betekend zoiets als: “Slim, handig, kundig en onderzoekend”. Het jonge team beschikt over alle specialismen die een goede full service hoster nodig heeft om de klant compleet te kunnen ontzorgen.

Savvii wordt ondersteund door een moederbedrijf waar meer dan 50 professionals werken. Zij is al sinds 1999 actief als ISP. Elke vraag kan daarom goed en kundig opgelost worden waardoor je als klant een uitstekende hosting partij hebt aan Savvii.

Klant worden? Bekijk hier de prijzen & pakketten bij Savvii (30 dagen niet goed, geld terug)

2 thoughts on “Savvii

  1. Onlangs een pakket besteld bij wpmonster.nl.
    De service is dramatisch.
    Mijn eerste support ticket werd pas opgepakt na het sturen van een FB bericht. Daarna heb ik toch besloten om een pakket te bestellen, om het e.e.a. uit te proberen. Ook dit pakket werd niet opgeleverd. Toen ik van mijn teleurstelling kennis gaf, werd er verre van correct/onbeleefd op gereageerd. Ik heb ervaring met de hosting zelf nooit gehaald, maar op basis van deze belachelijk service is er 1 conclusie: WPmonster.nl, NIET DOEN!

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *