Sohosted

Webhosting provider SoHosted is in 2004 opgericht, en heeft op dit moment 20 medewerkers in dienst. SoHosted staat vooral bekend om haar uitstekende en enthousiaste klantenservice. SoHosted staat op het moment van schrijven in de top 5 van de onafhankelijke Hosting Top 100 van Nederland, en wordt door klanten beoordeeld met een 9,4 op onafhankelijke vergelijkingswebsites. Er zijn weinig andere hosters die zó goed scoren op klanttevredenheid. SoHosted is in tien jaar tijd gegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de hostingmarkt van Nederland, puur door mond-tot-mond reclame.

Naast service heeft SoHosted een sterke focus op prijs, maar ook eerlijkheid. Er worden eerlijke prijzen en pakketten gehanteerd, waarbij niet alleen de eerste paar maanden voordelig zijn, maar elke maand voordelig is. Vaste, lage prijzen zonder kleine lettertjes en *-tekens dus. Personen die een .nl domeinnaam en webhosting zoeken kunnen bij SoHosted al terecht vanaf € 2,32 per maand (een losse domeinnaam kost gemiddeld € 9,80 p/j en een webhostingpakket € 1,50 p/mnd).

In 2012 besloot SoHosted als eerste Nederlandse hostingprovider VPS Hosting aan te gaan bieden met SSD opslag. Daarmee zijn veel zakelijke klanten overgestapt naar SoHosted vanwege servers die tot 50% sneller waren dan de VPS’en van concurrenten voor dezelfde prijs. Daarnaast wordt er VMware als virtualisatiesoftware gebruikt wat betrouwbaarder is dan alternatieven zoals Hyper-V of Xen.

Helpdesk SoHosted

De SoHosted helpdesk is op werkdagen van maandag t/m vrijdag gratis bereikbaar per telefoon en per e-mail. Op zaterdagen is SoHosted per e-mail bereikbaar zodat klanten ook in het weekend kunnen rekenen op goede service.

Daarnaast kun je altijd contact opnemen met SoHosted via Facebook of Twitter. Het melden van een storing kan 24/7 via Mijn SoHosted.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : nee
domeinen : ja
VPS servers : ja
website ontwikkeling : nee

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *