Ervaringen en reviews TransIP TransIP opgericht in 2003, nu uitgegroeid tot de grootste hosting partij van Nederland. Begonnen ergens verstopt op een zolderkamer, zijn ze nu de grootste hosting partij met ruim 800.000 domeinnamen en meer dan 120.000 klanten.  De doelgroep van TransIP is zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ze maken hier verder geen onderscheid in en het is dus voor beiden prima mogelijk om al hun hosting activiteiten en domeinnamen bij TransIP onder te brengen.

TransIP beschikt over een eigen datacenter en heeft hierdoor hun verbindingen en kwaliteit grotendeels in eigen hand. Het DCG datacenter in Amsterdam is voorzien van alle nodige high tech om een 100% uptime te kunnen behalen elk jaar en is direct aangesloten op de AMS-IX om zodoende altijd de snelste routes en de laagste pings te kunnen garanderen.

TransIP hanteert een gemiddelde prijs en bied hier in verhouding prima kwaliteit voor. Ze reageren snel op support en zijn tegenwoordig ook erg actief op de sociale media met hun support medewerkers wat wel een pre is.  TransIP probeert zich te onderscheiden door haar superieure technologie, kwalitatief zeer complete producten, zeer gebruiksvriendelijk klantsysteem en verregaande automatisering geven ze aan .

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Perfecte host voor een kleine VPS

Apr 25, 2014 door Martin Maas
Host-tips , NL

Ik heb enkele maanden een VPS gehad bij TransIP. De oplevering was snel en het was niet duur.
Alleen bij een domein kost het wel wat als je een doorlink domein wilt hebben, dat vond ik wel jammer.
Verder is het een top host.

business 0.3

. De support is uitmuntend te noemen!

Mar 13, 2014 door Ron Fransen
Host-tips , NL

Goede service voor een prima prijs. De support is uitmuntend te noemen!

business 0.3

Tot op heden bevalt me dat uitermate goed

Mar 13, 2014 door Ron Pasch
Host-tips , NL

Na een aantal ISP's, welke VPS'en aanbieden, vergeleken te hebben is uiteindelijk de keuze gevallen op TransIP. Een BladeVPS X4 in dit geval. Tot op heden bevalt me dat uitermate goed. De mate van vrijheid omtrent de VPS (install vanaf begin tot eind in eigen handen etc) is perfect en de snelheid van de VPS is uitstekend. Downtime heb ik het afgelopen jaar nog niet meegemaakt en ook reboots na bijvoorbeeld kernel updates o.i.d. gaan razendsnel. Voor een goede vriend die nogal digibeet is heb ik ook twee BladeVPS'en ingericht en ook die draaien zonder enig probleem en erg stabiel. Na enige tijd zoeken en de prijs kwaliteit verhoudingen vergeleken te hebben denk ik dat het nog lang zoeken wordt om een betere kwaliteit te krijgen voor een lagere prijs. Ik blijf voorlopig klant in ieder geval.

business 0.3

Op een zeer vriendelijke en deskundige manier weer op het rechte pad geholpen.

Mar 13, 2014 door Willem Hagoort
Host-tips , NL

Uitermate goede ervaring met medewerkers van TransIP. Door een foutje mijnerzijds heb ik per abuis een "hosting" bij de domeinnaam aangeklikt.
Uw medewerker (Bas van Ooijen) heeft mij op een zeer vriendelijke en deskundige manier weer op het rechte pad geholpen. Zelfs de extra kosten voor de "hosting" zijn weer weggestreept.
Het was mij al bekend dat TransIP een goed bedrijf is en dit kan ik nu alleen maar beamen. Mijn compliment!!

business 0.3

Erg goede support en snelle reacties, mijn probleem was in 15 minuten opgelost.

Mar 13, 2014 door Marco
Host-tips , NL

Erg goede support en snelle reacties, mijn probleem was in 15 minuten opgelost. Nadat ik een ticket had geplaatst had ik na 15 minuten antwoord en was het probleem zo opgelost.

Hun services zijn ook goedkoop voor wat je krijgt.
Deze service is goed voor mensen die pas begonnen zijn met hun website en geen moeilijke configuratie willen doen.

business 0.3

Host-tips , NL 4.8 5.0 5 5 Ik heb enkele maanden een VPS gehad bij TransIP. De oplevering was snel en het was niet duur.Alleen bij een domein kost het wel wat als je een doorlink domein wilt hebben, dat vo

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *