versio 300x46 Versio

Versio |

is opgericht in oktober 2008 en biedt verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie aan. Versio biedt deze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio in 3 jaar tijd veel krediet opgebouwd bij haar klanten.

In oktober 2011 is de hosting provider gegroeid tot ruim 15.000 klanten en zijn er meer dan 60.000 domeinnamen geregistreerd. 25% van het totale klantenbestand van Versio bestaat uit zakelijke klanten.

Klanten van Versio hebben meer dan 1.500 positieve reviews geschreven op ISPGids.com en Webhosters.nl vanwege de uitstekende dienstverlening. Het hostingbedrijf staat voor kwaliteit, snelle support, no-nonsense en de beste prijs-kwaliteitverhouding van de Europese hosting markt. Versio is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf dat geen seconde stil staat en zich continu blijft verder ontwikkelen om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

Ervaringen en reviews Versio

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe andere klanten Versio ervaren, we hebben daarom een overzicht gemaakt van de ervaringen en reviews van Versio

Helpdesk Versio

De storingslijn is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Verder mogelijkheden zijn per live chat en email.

Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
maatwerk : ja
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : nee
CDN : nee
domeinen : ja
website ontwikkeling : nee

bekijk aanbod Versio

 

 

 

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *