logo Ervaringen Versio
Versio

Versio, gestart op 1 Oktober 2008 biedt een breed assortiment aan hosting pakketten en domeinen aan haar klanten aan. De doelgroep van Versio is zowel de particuliere als de zakelijke markt en maakt hier verder geen onderscheid in. Het is dus voor beiden prima mogelijk om al hun hosting activiteiten onder één dak onder te brengen.

Versio hanteert een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en heeft in 5 jaar tijd een goede naam opgebouwd bij hun ruime klantenkring. Zo zit Versio op dit moment op meer dan 60.000 klanten en hebben ze meer dan 250.000 domeinen geregistreerd voor al hun klanten.  Gemiddeld bestaat 25% uit het klantenbestand volgens Versio uit zakelijke klanten,  75% zijn dus particuliere klanten die hun hosting activiteiten hebben ondergebracht bij Versio.

Versio is opgericht in oktober 2008 en biedt verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie aan. Versio biedt deze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio in 3 jaar tijd veel krediet opgebouwd bij haar klanten.

Klanten van Versio hebben hun ervaringen aan ons gedeeld welke wij hieronder voor je beschikbaar hebben gesteld in een overzicht met ervaringen.

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Mijn geld kwijt bij Versio

Nov 16, 2015 door Fouad
Host-tips , NL

Ik had een online portemonnee gevuld met meer dan 100 euro en sinds vandaag kijk ik en is alles weg! Contact opgenomen en word afgescheept met dat ik dat uitgegeven heb wat absoluut niet het geval is! Dieven!

business 0.3

Ga niet naar Versio!!

Sep 21, 2015 door Bart
Host-tips , NL

Bespaar je de moeite om naar Versio te gaan. Voor €0,43 cent openstaand heb ik een brief van een deurwaarder gehad over een online portemonnee saldo wat ik vergeten op te waarderen was!!

Ondertussen ben ik allang met al mijn websites op een reseller webhosting pakket actief bij Vimexx.nl. Ben supertevreden. Deze mensen weten tenminste wat klantvriendelijk is en hebben nog betere prijzen dan Versio.nl

business 0.3

Versio: "Cybercriminelen"

May 14, 2015 door Peters
Host-tips , NL

In 2013 heb ik schriftelijk de overeenkomst met Versio beëindigd op basis van verzuim. Meerdere malen gingen schriftelijke mededeling naar Versio, waar wordt aangemaand om de overeengekomen prestatie te verrichten, waarbij tevens een redelijke termijn wordt gegeven om alsnog die prestatie te verrichten. Versio heeft niet binnen de termijn gepresteerd en is in verzuim.

1. Databases en Server regelmatig niet beschikbaar;
2. Traag server responds time
3. Langzaam
4. Onprofessionele service

Als ik op Twitter zoek naar @Versio is het duidelijk dat Versio 2 jaar na datum klanten nog steeds zelfde problemen ervaren.

Ik maakte enkel gebruik van domeinnaam registratie via Versio ---kan weinig mis gaan zou u denken.

In mei 2015 heeft Versio schuldig gemaakt aan afdreiging door een zelf gecreëerde situatie:
Bedreiging met smaad (het openlijk zwartmaken van iemand door beschuldiging van bepaalde feiten), smaadschrift (hetzelfde, alleen dan door openbaring van tekst of afbeeldingen) door al de domeinen te kapen (door op naam te zetten van Reshad Bashir, directeur van Versio) en een melding op te zetten "Dit domein is offline gezet wegens een openstaande betaling. Neem contact op met het bedrijf waar u dit domein heeft geregistreerd. Na betaling zal uw domeinnaam weer bereikbaar zijn." als je één van de websites bezoekt.
(Dit mag niet, Artikel:261 Nederlandse wetboek)

Ik denk dat u de positieve beoordelingen(reviews) met een korreltje zout mag nemen, omdat Versio in het verleden of nog steeds financiële compensatie bied aan nieuwe klanten bij het plaatsen van een review. Dit zou onderzocht moeten worden door alle review-sites.

Mocht Versio dit lezen: Dit is geen smaad, maar de waarheid, ervaring en vrijheid van meningsuiting. Teven kan alles wat ik gezegd heb aangetoond worden.

business 0.3

Zeer matige provider

Apr 15, 2015 door Bart Van Schepdaal
Host-tips , NL

Versio is goedkoop maar daarmee is ook werkelijk alles gezegd. Van zodra je een probleem tegenkomt kan je nergens met je vragen terecht. De mensen achter de chatservice bieden alleen maar standaardantwoorden zonder enige vorm van flexibiliteit of empathie naar de klant. Op een dag hebben ze zelf één van mijn websites offline gehaald omdat ik bijkomende BTW van 1,34 euro nog moest bijpassen. Dat was voor mij de druppel. Ik raad iedereen aan: blijf ver weg van Versio. Ook de hosting zelf is van zeer matig allooi: als je scripts hebt die mailtjes versturen (bv. bij de bevestiging van een accountregistratie), kan het tot 24u duren vooraleer zo'n mailtje door de mailservers verzonden wordt. En van zodra je een probleempje hebt, is het bijna onmogelijk om dat opgelost te krijgen met de belabberde klantenservice. Betaal liever iets meer voor een deftige host, dit is echt zeer goedkope troep.

business 0.3

Versio is een ramp

Mar 17, 2015 door Evert
Host-tips , NL

Versio is een super onbetrouwbare partij die zonder waarschuwing en overleg onze complete klantenset met al hun WordPress sites uitgegooid heeft. Geen overleg, geen oplossing, geen backups, maar zak in de stront als klant. Als reseller sta je dan en Versio zegt alleen... We hebben een mail gestuurd.. dat is het dan.
Excuses aanbieden kent Versio al helemaal niet.

business 0.3

Versio Drama!

Jun 19, 2014 door Jamal
Host-tips , NL

Beschikbaarheid:
Vaak offline absoluut geen 99,9% uptime garantie!!! Bezoekers worden zomaar geblokkeerd nadat ze 5 pagina's bekeken hebben. (zogenaamd anti ddos beveiliging) Daarna kun je weer gaan mailen met de "klantenservice" als je het zo nog mag noemen. Dan moet je uiteraard wel het ip van de bezoeker weten, anders heb je pech!

Kwaliteit:
Servers zijn bagger! Zo traag als maar zijn kan. websites laden in 30 seconden of meer. Als je geluk hebt, op sommige dagen laden ze binnen 10 seconden. Dit geld voor hosting pakketten, reseller pakketten en cloudboxen! heb ze allemaal gehad, de ene nog slechter als de ander.

Support:
Altijd totaal nutteloze reacties en nutteloze antwoorden. Ik heb nog nooit 1 vraag beantwoord gekregen zonder dat er weer omheen gedraaid wordt of ik krijg gewoon een standaard reply met een link die niks met mijn vraag te maken heeft.

Klantenservice van Versio is geen klantenservice! Gewoon auto-reply berichten en er wordt totaal niet geluisterd naar je vragen. Stel je een vraag via de live chat, wordt er gezegd dat je contact op moet nemen met support, doe je dat, krijg je gewoon exact dezelfde persoon!?

Prijs/kwaliteit:
Prijs is goed, mits je graag geld in een putje gooit. Kwaliteit bestaat niet bij Versio. Dus prijs/kwaliteit vergelijking gaat niet op in dit geval.

Ervaring:
Ik ben geen gefrustreerde klant die nu uit frustratie en emotie deze beoordeling schrijf. Ik spreek uit ervaring en ben al een aantal jaar klant bij Versio.

Altijd gezeik, slechte kwaliteit hosting en servers zomaar offline. Uit het niets worden klanten geblockt door de geweldige firewall. Het is echt huilen met de pet op bij Versio.

Geen haar op mijn hoofd die er ooit aan zal denken Versio aan te raden!

Zoals Versio met klanten omgaat, heb ik nog nooit bij een bedrijf gezien! Wat een drama!!!


Wees aub gewaarschuwd mensen, blijf ver weg van deze hosting provider!!!

business 0.3

Host-tips , NL 1.0 1.0 6 6 Ik had een online portemonnee gevuld met meer dan 100 euro en sinds vandaag kijk ik en is alles weg! Contact opgenomen en word afgescheept met dat ik dat uitgegeven heb wat absoluu

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *