vimexx logo website 300x104 Vimexx

Over Vimexx

Een fris bedrijf wat dagelijks een enorme groei doormaakt doordat het simpelweg uitmuntende service levert en klanten voorziet van zeer gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede webhosting. Het bedrijf word door alle klanten gewaardeerd met 5 uit de 5 sterren, wat een ontzettend goede waardering is. Het gehele bestelproces is volledig geautomatiseerd waardoor Vimexx een product na bestelling direct kan opleveren aan de klant. Hier bespaar je als bedrijf veel kosten, waaronder personeelskosten mee. Deze besparing is volledig doorgerekend in de prijs waardoor Vimexx de goedkope webhosting van Nederland en Belgie levert.

Vimexx host alle webhosting en reseller hosting op supersnelle SSD webservers, voorzien van de nieuwste hardware zoals Intel xeon hexacore processoren en DDR4 ram geheugen. Hierdoor haalt elke website een ongekend lage laadtijd waardoor ze stuk voor stuk stijgen in de Google zoekresultaten. Tevens kun je als webmaster zelf je eigen PHP versie kiezen, waaronder PHP 7 en elke PHP versie uitrusten met alle modules die jij graag wil gebruiken. De servers worden dagelijks gescand via Patchman en zijn voorzien van inkomende en uitgaande spam en virus filters. Al met al heel erg veel features voor deze zeer lage prijzen.

Vimexx staat bekend om de uitmuntende support. Via de livechat welke van 8:30 tot 22:30 elke dag, 7 dagen in de week bereikbaar is word snel en duidelijk geantwoord op elke vraag. Op een ticket heb je gemiddeld binnen 30 minuten een inhoudelijke reactie waardoor je snel verder kunt met jouw website. Ook geven ze support op bugs of problemen in software van de websites. Zodoende helpen ze de klant overal mee en maken ze je een tevreden webmaster.

Helpdesk van Vimexx

De helpdesk van Vimexx is bereikbaar via chat, tickets, email en telefoon , 7 dagen per week van 08:30 – 22:30.

Hosting Producten:

webhosting : ja
resellerhosting : ja
maatwerk : nee
dedicated servers : ja
cloudhosting : ja
colocatie : nee
CDN : nee
domeinen : ja
website ontwikkeling : nee

Meer informatie kun je vinden op https://www.vimexx.nl of op https://www.vimexx.be

Deel nu jou ervaring met ons


Deel je ervaring, spread the word!
* Verplicht veld

Works like a charm

Apr 11, 2016 door Helen
Host-tips , NL

Finally our website is back online, the helpdesk works like a charm!

business 0.3

Tevreden

Apr 06, 2016 door Jenny kersens
Host-tips , NL

Ik heb een emailadres voor mijn studio bij VImexx. Via de webmail kan ik overal bij en laatst heb ik na aanhoudende spam ook het spamfilter geconfigureerd. Werkt goed! Spamvrij nu gelukkig!

business 0.3

WordPress website

Apr 05, 2016 door Ab de jager
Host-tips , NL

Voor het eerst mijn eigen WordPress website gebouwd op een start pakket bij Vimexx. Goed geholpen en vond de handleiding ook duidelijk. Nu proberen uit te bouwen naar meer. Ze helpen je snel.

business 0.3

DirectAdmin dedicated server

Apr 04, 2016 door Ab. Sekoel
Host-tips , NL

We hebben een managed dedicated server Bij vimexx met directadmin en draaien hier nu 6 maand zeer tevreden op. De backups en monitoring was standaard aanwezig en ook ontvangen we een melding als er bijv een spammer actief is of als er een software update is gedaan. Geen zorgen dus meer om!

business 0.3

Eigen portfolio

Apr 04, 2016 door Annemarie
Host-tips , NL

Me eigen portfolio gelanceerd via de website maker! Ik als leek snap er niks van maar ben erg goed op weg geholpen!!

business 0.3

Goede magento hosting

Apr 04, 2016 door K Tukker
Host-tips , NL

Meerdere magento webshops ondergebracht op het maximaal pakket. Erg tevreden over prijs en snelheid, ook met gratis redis cache.

business 0.3

Nu al super ervaring

Mar 29, 2016 door Charlie
Host-tips , NL

Ik ben net klant geworden en mijn ervaring is nu al super! De klantenservice is snel en duidelijk en lekker snel! Nemen ruim de tijd voor je!

business 0.3

Snelle service

Mar 29, 2016 door Ruudje
Host-tips , NL

Goede en snelle service voor een lage prijs.

business 0.3

Tevreden

Mar 28, 2016 door N Smit
Host-tips , NL

Zojuist goed geholpen in een ticket. Erg tevreden, prima partij.

business 0.3

Goed advies gekregen

Mar 28, 2016 door Willem Zuidhoek
Host-tips , NL

Ik heb het besluit genomen om op 67 jarige leeftijd mijn eigen weblog te gaan starten. Ik ben hier nieuw mee en heb daarom vimexx om advies gevraagd. Via hun chat functie op de website ben ik heel goed op weg geholpen en ben ik daarom nu gestart met het maken van mijn eigen (wordress) weblog. Ik moet nog veel leren, maar ben al blij met wat ik bereikt heb.

business 0.3

Mar 28, 2016 door Bart
Host-tips , NL

Erg goede, vriendelijke en behulpzame klantenservice! Op de hosting zelf is ook niks aan te merken. 10/10

business 0.3

Snelle WordPress hosting

Mar 27, 2016 door Henk Klaasen
Host-tips , NL

Meerdere wordpress websites gehost bij Vimexx.nl. Draaien erg goed, krijg vanzelf meldingen als een plugin of template een mogelijk software lek heeft waardoor ik dat snel kan oplossen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

business 0.3

Stabiele Magento hosting

Mar 26, 2016 door Jim
Host-tips , NL

We hebben meerdere webshops van Byte overgebracht naar Vimexx welke een stuk goedkoper is én dezelfde software functionaliteiten ondersteund als bij Byte. Zo hebben we hier nu ook Redis cache en Memcached en kunnen we zelfs onze nieuwe shops draaien op PHP 7. Scheelt ons een vermogen aan hosting kosten welke we nu kunnen investeren in marketing!

business 0.3

Goede wordpress hosting

Mar 24, 2016 door Ringo
Host-tips , NL

Mijn wordpress website naar vimexx.nl verhuisd. Wat een enorm verschil qua snelheid dan mijn vorige provider. Mijn website laad in 350MS dankzij hun enorm snelle servers én gratis REDIS cache!!! Echt super!!

business 0.3

Snel, goedkoop en goed

Mar 23, 2016 door Valerie Mets
Host-tips , NL

Snel en goedkoop mijn prive website hier ondergebracht. Direct online en makkelijk in gebruik.

business 0.3

Helpdesk is echt super!

Mar 23, 2016 door Freek spit
Host-tips , NL

Via de livechat heb ik gevraagd of vimexx me kon helpen met het verhuizen van mijn website van strato naar Vimexx toe. Na uitgebreid contact is mijn website perfect en zonder downtime verhuisd. Ik ben super gelukkig en raad Vimexx ook aan!

business 0.3

Enorm goede ervaring met Vimexx

Nov 23, 2015 door Hayo Milles
Host-tips , NL

Wat een geweldige ervaring heb ik met Vimexx als hosting provider. Ze zijn de goedkoopste webhosting provider van Nederland en Belgie en hebben daarnaast een uitmuntende service. Mijn website is gratis verhuisd van mijn vorige provider naar Vimexx, zonder problemen en zorgen. Draai nu al ruim 3 maand mijn website hier naar volle tevredenheid. Aanrader!

business 0.3

Host-tips , NL 5.0 5.0 17 17 Finally our website is back online, the helpdesk works like a charm!

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *