Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten

Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 14 maart, 2014
Last modified:13 maart, 2014

Summary:

Reseller hosting wordt door vele online specialisten gezien als dé opkomende online business. Reseller hosting is namelijk een vorm van webhosting waar de accounteigenaar de mogelijkheid heeft om de toegewezen harde schijf ruimte en bandbreedte te gebruiken om websites te hosten. Maar wat is Reseller hosting nu eigenlijk precies?

Wat is Reseller hosting?

Reseller hosting is een vorm van web hosting, waarbij de accounteigenaar de mogelijkheid heeft om zijn/haar toegewezen harde schijf ruimte en bandbreedte te gebruiken om websites te hosten. De reseller koopt de diensten van de host en verkoopt ze aan klanten, mogelijk met winst. Een bepaald deel van de harde schijf en de bandbreedte wordt toegekend aan het reseller account.

De reseller oftewel de klant kan een dedicated server van hostingbedrijf huren of shared hosting herverkopen. In het laatste geval wordt de resseller de toestemming gegeven om een bepaalde hoeveelheid bandbreedte en schijfruimte te verkopen aan zijn eigen klanten. Hierdoor hoeft het geen server van een webhostingbedrijf te huren waar de klant een reseller account gekocht heeft.

Met Reseller hosting hoef je geen uitgebreide kennis te hebben van de technische aspecten van webhosting. In de meeste gevallen is er een datacenter operator verantwoordelijk voor het onderhouden van de hardware en netwerkinfrastructuur. Het enige waar de reseller verantwoordelijk voor is, is het contact met zijn eigen klantenkring. De problemen met de server worden doorverwezen naar de provider waar het resellerplan gekocht was.

Om een winstgevende onderneming te worden moet de reseller proberen uitgebreid reclame te maken om klanten te krijgen. Terwijl de maandelijkse kost met grote hosts slechts een paar euros per maand bedraagt, is er een lage winstmarge en resellers moeten investeren in reclame om te concurreren met de gevestigde waarden. Hoe dan ook, webhosting is een van de grootste online markten, want elke website heeft hosting nodig.

Deel gauw met anderen:facebook Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting twitter Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting google Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting pinterest Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting linkedin Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting stumbleupon Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting print Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting email Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten hosting

One thought on “Met Reseller hosting eenvoudig je eigen hostingbedrijf starten

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *