Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting

In het derde deel van deze serie zullen we cloud hosting verder toelichten. Cloud hosting begint een ware hype te worden en het lijkt dat er steeds meer hostingproviders om de hoek komen kijken die cloud hosting beginnen aan te bieden.

Maar wanneer je een exacte beschrijving wilt van cloud hosting, dan kunnen de meeste hostingproviders je geen helder antwoord geven. Dus wat is cloud hosting nu eigenlijk precies? Onder deze naam worden vaak verschillende soorten diensten aangeboden. Hierdoor bestaat er veel onduidelijkheid onder de consumenten en heeft dit indirect veel discussie rondom cloud hosting geleidt.

Wat houdt cloud hosting precies in?

Het is eigenlijk een verzamelterm voor een aantal hosting gerelateerde oplossingen en diensten. In de meeste gevallen bestaan deze verschillende technieken al een lange tijd en kunnen dan ook niet baanbrekend genoemd worden.

Echter was het in het verleden erg duur om bepaalde maatwerk op te zetten. Maar door de recente ontwikkelingen zijn de cloud oplossingen een stuk betaalbaarder geworden voor de consument.

Je kunt dus afvragen of cloud hosting geen verzonnen term is en dit wordt dan ook gefluisterd dat marketeers deze term bedacht hebben. Een nieuw product met een catchy naam wordt natuurlijk sneller verkocht. Dat kan voor veel hostingproviders een reden zijn om deze dienst ook aan te bieden.

Is cloud hosting iets voor mij?

Op dit moment is cloud hosting nog te vaag en is het voor veel consumenten nog te onduidelijk wat cloud hosting te bieden heeft tegenover andere hostingproducten. Op dit moment is het verstandig om dit moment nog niet voor cloud hosting te kiezen. Het is en blijft een product wat nog vol in ontwikkeling is en op dit moment is het verstandiger om voor een stabiel hostingproduct te kiezen.

In deel 4 van deze serie gaan we het hebben over Dedicated hosting.

Deel gauw met anderen:facebook Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting twitter Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting google Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting pinterest Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting linkedin Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting stumbleupon Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting print Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting email Welke hosting kies jij voor jouw website? Deel 3 – Cloud Hosting hosting

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *