Hoe kan ik mijn webwinkel succesvol maken?

Elke webwinkel eigenaar stelt zichzelf weleens de vraag; „wat kunnen we doen om de webwinkel succesvol of succesvoller te maken?”. En daarbij ligt de focus op we, want wanneer je een webwinkel succesvol wilt maken, zal natuurlijk alles moeten kloppen. En alles wat je als… Lees meer..

Basis optimalisatie van een Magento webshop

Het optimaliseren van je Magento webshop is natuurlijk ontzettend belangrijk, want een geoptimaliseerde webshop zal de pagina’s sneller aan je bezoekers tonen. Maar hoe erg is het eigenlijk wanneer je webshop wat langzamer is en wat zijn de voordelen van het optimaliseren van je Magento… Lees meer..

Magento 1.9: Magento wordt responsive

Op 13 mei is Magento Community Edition 1.9 uitgekomen en de grootste veranderingen zijn toch wel het responsive design, de cross-border prijsweergave en de nieuwe betaalmethodes. Maar ondertussen wordt er al wel jaren op Magento 2.0 gewacht. Geruchten gaan dat deze nieuwe versie dan eindelijk… Lees meer..

Magento en de Nederlandse taal

Steeds meer mensen hebben een Nederlandse webshop en dan is het fijn als je de instellingen ook in het Nederlands hebt. Het lijkt heel eenvoudig, maar als je een Magento webshop hebt is het belangrijk dat je goed kijkt naar de instellingen. Omdat veel mensen… Lees meer..

Jaarlijkse Meet Magento

Ieder jaar kunnen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en natuurlijk developers naar de jaarbeurs in Utrecht voor Meet Magento. Dit jaar wordt het gehouden op 21 en 22 mei. Iedereen kan hier kennis op doen, ervaringen op doen en netwerken. Leerzaam dagje Wanneer je een… Lees meer..