Geoptimaliseerde Magento hosting

Wanneer je Magento gebruikt dan is het natuurlijk geen geheim dat je een geoptimaliseerd hosting platform nodig hebt. Wat veel mensen niet weten is dat Magento te uitgebreid is om te draaien op een hostingpakket waar je een paar euro per maand voor betaalt. Maar wat houdt geoptimaliseerde Magento hosting precies in?

Magento en je bezoekers hebben de ruimte nodig

Het gaat dan nog niet zozeer over de schijfruimte, want dit kom je ook steeds tegen bij de goedkope hosting pakketten. Vroeger was het heel normaal dat hosting aanbieders zoveel mogelijk klanten op hun servers neer zetten. Zo maximaliseren de hostingbedrijven hun winst per server.

Maar het vervelende is dat je daar als klant last van kunt hebben. Zo zal je webshop tijdens het spitsuur traag zijn of in sommige gevallen tijdelijk niet toegankelijk. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom is verstandig om bij Hostingpartijen te kijken die een maximum van 50% van de capaciteit op de server gebruiken. Zo kunnen ze garandeert voldoende ruimte aanbieden om de pieken op te kunnen vangen.

Vooral wanneer net je Magento webshop live staat en je hebt nog geen bezoekers, dan zal Magento natuurlijk goed en snel draaien. Maar wanneer er meerdere bezoekers tegelijkertijd komen, dan zal Magento natuurlijk aan het werk moeten gaan. Dan wordt op dat moment de serverhardware van je hostingpartij belangrijk en daarom moeten de geoptimaliseerde server uitgerust zijn met zeer snelle harde schijven en een sterke processor.

Magento wil begrepen worden

Hoe gek het misschien ook wel klinkt, Magento wil begrepen worden. Zo zul je niets aan een speciale hostingpartij hebben die geen verstand van Magento hebben. Een diepgaande kennis van het Magento platform te snappen om de prestaties van je Magento webshop te waarborgen.

Er zijn veel hostingpartijen die de verkeerde elementen te optimaliseren, waardoor hun servers continu op hun tenen lopen. Dit zul je voornamelijk aan de performance en uptime van je server merken. Zo is het altijd belangrijk om in zee te gaan met een partij die verstand heeft van Magento hosting en dit ook kan aanbieden.

Deel gauw met anderen:facebook Geoptimaliseerde Magento hosting magento twitter Geoptimaliseerde Magento hosting magento google Geoptimaliseerde Magento hosting magento pinterest Geoptimaliseerde Magento hosting magento linkedin Geoptimaliseerde Magento hosting magento stumbleupon Geoptimaliseerde Magento hosting magento print Geoptimaliseerde Magento hosting magento email Geoptimaliseerde Magento hosting magento

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *