Magento 1.9: Magento wordt responsive

Op 13 mei is Magento Community Edition 1.9 uitgekomen en de grootste veranderingen zijn toch wel het responsive design, de cross-border prijsweergave en de nieuwe betaalmethodes. Maar ondertussen wordt er al wel jaren op Magento 2.0 gewacht. Geruchten gaan dat deze nieuwe versie dan eindelijk dit jaar nog op de markt zal gaan verschijnen.

In Magento 1.9 is er een systeem gebouwd waarbij je de webshop razendsnel omgezet kan worden in een responsive webshop. Met responsive design kun je ervoor zorgen dat je webshop op elk apparaat en platform er goed uit ziet. Hierdoor kunnen gebruikers meer geld en tijd besparen.

Nieuwe methodes voor betalen

In deze nieuwe versie worden er ook nieuwe betaalopties ondersteunt. Zo hebben de gebruikers van Magento nu de beschikking over de betaaloptie PayPal Express Checkout.  Wanneer bijvoorbeeld de creditcard van een klant geweigerd wordt, zal het systeem een andere betaalmethode voor de klant kiezen.

Daarnaast ondersteunt Magento nu ook de „Bill Me Later”-optie die steeds populairder wordt. Met deze optie kunnen mensen hun producten direct bestellen en later betalen. Zo is uit onderzoek gebleken dat je met dit betaalsysteem een verkoopstijging van 18% gehaald worden.

Prijsweergaves

Magento is ook bezig geweest om de webshop-houders in de Europese Unie tegemoet te komen, want het brengt de optie om een kale verkoopprijs te plaatsen bij de producten. Dit bevat dan geen toevoegingen van bijvoorbeeld belasting die in het land waar de webshop staat gelden.

Het is een manier waar klanten uit andere landen niet in de war zullen komen door de achteraf afwijkende prijs. Wanneer je deze optie aanzet, dan zal het alle instellingen die al ingevoerd zijn omtrent de belastingregels negeren.

Kleine updates

Naast de grote updates zijn er ook veel kleine updates te vinden in de nieuwe versie van Magento. Zo heeft Magento 1.9 zijn programmeertaal PHP naar versie 5.4 geüpdatet. Hierdoor loopt het systeem vloeiender, sneller en heeft het minder geheugen nodig om te draaien.

Daarnaast is er ook geïnvesteerd in veiligheidsmaatregelen. Zo zijn de beveiligsinstellingen veranderd en hierdoor is de nieuwe versie van Magento veiliger dan ooit.

Deel gauw met anderen:facebook Magento 1.9: Magento wordt responsive magento twitter Magento 1.9: Magento wordt responsive magento google Magento 1.9: Magento wordt responsive magento pinterest Magento 1.9: Magento wordt responsive magento linkedin Magento 1.9: Magento wordt responsive magento stumbleupon Magento 1.9: Magento wordt responsive magento print Magento 1.9: Magento wordt responsive magento email Magento 1.9: Magento wordt responsive magento

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *