Binnenkort nieuwe onderdelen op host-tips

Host-tips bestaat al weer een tijdje waardoor het hoog tijd word om de website verder uit te bouwen. We zijn daarom afgelopen week begonnen met het nieuw ontwikkelen en her-ontwikkelen van enkele onderdelen op de website welke onder andere het gebruiksgemak van de website flink moet gaan verbeteren. Tevens komen er dus enkele nieuwe toffe onderdelen voor jullie als vaste bezoekers.

De site zal verder aankomende tijd ook flink aangevuld gaan worden qua handige artikelen en howto’s om het leven voor de webmasters en de systeembeheerders nog stukken makkelijker te maken;-) . Ook willen we de structuur van de artikelen beter maken zodat de informatie meer gestructureerd is voor elke bezoeker en dus ook weer beter te vinden!

Kortom, werk genoeg voor aankomende tijd! Ook zijn we nog steeds op zoek naar versterking voor het schrijven van nieuwsberichten en artikelen. Heb jij interesse om mee te werken en te schrijven op deze website? Laat het dan weten hieronder als reactie!

Voor iedereen op deze avond, fijn weekend!

Deel gauw met anderen:facebook Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws twitter Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws google Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws pinterest Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws linkedin Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws stumbleupon Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws print Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws email Binnenkort nieuwe onderdelen op host tips nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *