De beste wensen voor iedereen!

Het is alweer enkele dagen geleden, echter mag het nog steeds! Ik wens iedereen namens Host-tips de beste wensen voor 2014 toe. Dat iedereen maar een succesvol, gezond, leerzaam en productief jaar mag ervaren! Wij gaan dit jaar ons best doen om de goede start die Host-tips ervaren heeft een goed vervolg te geven.

 

Vele nieuwe posts, handige tweaks en leuke nieuwtjes zullen de revu passeren aankomend jaar. Ook zijn we achter de schermen druk bezig de website verder uit te bouwen met nieuwe functies en mogelijkheden en zullen we de site meer gaan openstellen voor reacties en input van jullie als vaste lezers.

 

Hostnet daarentegen is het jaar helaas al *zonder hun toedoen* vals begonnen met een grote storing veroorzaakt door een grote DDOS aanval op hun DNS servers. De klanten hebben hierdoor helaas downtime ervaren en grote instabiliteit op het netwerk. Gelukkig hebben de technische mensen de problemen snel kunnen tegenhouden en de stabiliteit weer kunnen terugbrengen.

 

Nogmaals, de beste wensen voor elke lezer en vooral een gelukkig en gezond 2014!

 

 

 

Deel gauw met anderen:facebook De beste wensen voor iedereen! nieuws twitter De beste wensen voor iedereen! nieuws google De beste wensen voor iedereen! nieuws pinterest De beste wensen voor iedereen! nieuws linkedin De beste wensen voor iedereen! nieuws stumbleupon De beste wensen voor iedereen! nieuws print De beste wensen voor iedereen! nieuws email De beste wensen voor iedereen! nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *