Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf

Bij de Facebookgroep van Hostdeal.eu-gedupeerden is een sterk gerucht opgedoken. Het gaat er over dat de voormalig eigenaar van het recent gestaakte hostingbedrijf een nieuwe entiteit heeft opgestart. Het zou gaan over VPS Markt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een virtueel adres. Het bedrijf is in het Verenigd Koninkrijk ingeschreven, maar het is gericht op de Nederlandstalige markt.

Bedrijfsregister

Er is onderzoek gedaan naar het bedrijfsregister van Companies House en daaruit komt naar voren dat VPS Markt Limited op 7 mei jl. op is gericht. Dit is een dag nadat de activiteiten van Hostdeal.eu gestaakt zouden worden. Maar op 18 mei werd de (voormalig) eigenaar van Hostdeal.eu als directeur aangesteld. Dit is echter twee dagen later ingetrokken. Het bedrijf zou nu op naam staan van Sam Dodds.

Juridische acties

De oud-klanten van het opgeheven Hostdeal.eu zijn bij elkaar gekomen over de (juridische) acties. Momenteel is nog niet duidelijk waar VPS Markt haar eigen website momenteel onderbrengt. Het bedrijf zou schuilen achter de cloudproxy-dienst CloudFlare, die het feitelijke IP-adres afschermt. Maar het IP-adres (195.154.174.8) van het klantenpaneel (secure.vpsmarkt.eu) is eigendom van het Franse Iliad datacenter. Het zou zomaar kunnen zijn dat de diensten ondergebracht zijn bij één van de (goedkopere) Franse hostingproviders Online.net of OVH.

Deel gauw met anderen:facebook Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws twitter Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws google Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws pinterest Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws linkedin Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws stumbleupon Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws print Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws email Hostdeal.eu eigenaar start nieuw hostingbedrijf nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *