JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla

De maker van JavaScript, Brendan Eich, is de nieuwe directeur van de Firefox-bouwer. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. Eich was al langer technisch directeur van Mozilla en volgt nu de oude CEO op.

 JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws

Eich is naast de maker van JavaScript ook een van de grondleggers van Mozilla,schrijft het bedrijf in een blogpost over de veranderingen in de organisatie. Eich zegt dat hij zich ‘vereerd en nederig’ voelt om de CEOvan Mozilla te worden.

Eich volgt Jay Sullivan op, die als directeur de leiding had over de release van Firefox OS voor telefoons. Sullivan zal Mozilla verlaten, net als oud-directeur John Lilly. Eich neemt Li Wong mee als nieuwe operationeel directeur. De JavaScript-maker laat niets los over zijn toekomstplannen met de maker van de Firefox-browser.

 

Bron: Tweakers.net

Deel gauw met anderen:facebook JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws twitter JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws google JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws pinterest JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws linkedin JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws stumbleupon JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws print JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws email JavaScript maker is nieuwe directeur Mozilla nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *