Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?

Joomla!™ is een CMS en dit staat voor Content Management Systeem. Je kunt met Joomla websites en online applicaties bouwen. Er zijn verschillende pakketten waar je websites mee kunt bouwen, maar Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten Het is ontwikkeld als een Open Source pakket en hierdoor kan iedereen het vrij gebruiken onder de GPL licentie.

De toekomst

Men is erg positief over de toekomst van Joomla. Dit komt mede omdat er zoveel fanaten zijn die hier gebruik van maken en meewerken aan de ontwikkeling en het onderhoud. Het is Nederlandstalig en de vertaling wordt gedaan door het Dutch Translations Team. Daarbij komt nog dat er vele duizenden uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zijn in de Joomla Extensions Directory. Meestal zijn de uitbreidingen (extensies) ook beschikbaar in het Nederlandstalig.

Gebruik Joomla

Joomla kan voor erg veel websites in worden gezet, je kunt hierbij denken aan een zakelijke website of portal, maar ook aan zakelijk intranet of extranet. Ook voor een online tijdschrift, een nieuwsportaal, een online winkel en reserveringssysteem en de overheidsapplicatie kan Joomla in worden gezet. Maar ook bij een MKB zakelijke website, non-profit organisatiewebsite en een verenigingswebsite wordt het veelal gebruikt. Daarnaast kan het ook in worden gezet bij de school- en kerkelijke website, de persoonlijke- of familiewebsite en bij nog veel meer websites.

Wil je zelf ook graag gebruik maken van Joomla als je een website gaat ontwikkelen? Al veel mensen zijn je voor gegaan en zij zijn er erg positief over te spreken dus waarom niet? Ontdek nu wat jouw opties zijn en dan kom je er vanzelf achter welke uitbreidingen je prettig vindt om te gebruiken. Het grote voordeel is dat vrijwel alles in de Nederlandse taal beschikbaar is.

Deel gauw met anderen:facebook Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws twitter Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws google Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws pinterest Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws linkedin Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws stumbleupon Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws print Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws email Joomla! Wat kunnen we er allemaal mee?  nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *