Nieuwe versie DropBox

Er is een nieuwe versie van DropBox uitgekomen van zijn client-software. Hierdoor zal de filesynchronisatie een kwart sneller verlopen. Hoe is dit mogelijk? Streaming zorgt hiervoor. Normaal gesproken verloopt het proces van synchroniseren in een tweetal stappen. Bestanden worden namelijk eerst naar de cloud gehaald. Vervolgens worden ze naar het apparaat verzonden wat om de bestanden vraagt. Voorheen begon de tweede stap dus pas als de eerste klaar was. Echter, het verzenden van de bestanden begint nu al een stuk eerder. Voordat het bestand in zijn geheel is ontvangen wordt deze al verzonden. Deze techniek kan vergeleken worden met de streaming techniek van Netflix. Gebruikers kunnen dan namelijk al een film beginnen, terwijl de rest van de film nog ‘opgehaald’ moet worden.

Aanpassing nodig

De nieuwe versie van DropBox zal niet direct werken. Het is niet voldoende om de Streaming sync direct door te voren aan de hand van de nieuwe client. De gebruiker moet namelijk aan de cloud-zijde ook aan aantal aanpassingen doen. Iedereen die de nieuwste versie van DropBox download zal in de komende weken de update doorgevoerd krijgen, belooft DropBox. 

Benieuwd?

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe versie van Dropbox? Dan wordt het de hoogste tijd dat je hier meer over te weten gaat komen. De update zullen we de komende weken vanzelf doorgevoerd krijgen dus we zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Er zijn veel mensen die Dropbox gebruiken, dus een update zou erg praktisch kunnen zijn. 

Deel gauw met anderen:facebook Nieuwe versie DropBox nieuws twitter Nieuwe versie DropBox nieuws google Nieuwe versie DropBox nieuws pinterest Nieuwe versie DropBox nieuws linkedin Nieuwe versie DropBox nieuws stumbleupon Nieuwe versie DropBox nieuws print Nieuwe versie DropBox nieuws email Nieuwe versie DropBox nieuws

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *