Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in?

Autoresponders zijn e-mail robots die binnen gekomen e-mailberichten automatisch beantwoorden met een standaard bericht die u zelf kunt instellen in uw Directadmin. De autoresponder zal alle e-mails beantwoorden die ontvangen zijn, ongeacht de inhoud van de e-mail of de afzender.U kent ze ongetwijfeld van bedrijven waarvan U automatisch een e-mail hebt ontvangen, bijvoorbeeld de ontvangstbevestiging of een bedankt voor uw email vanaf een noreply@ emailadres. In deze handleiding zullen we uitleggen hoe u uw eigen auto responder kunt instellen.

Om een autoresponder in te stellen, open het e-mail menu van het controle paneel. Daarna, klik op de button ‘autoresponders’, vervolgens klikt U op de link ‘create a new autoresponder’

Als eerste; kies een naam voor de autoresponder.
Als tweede; schrijf de tekst voor de autoresponder in de textbox. U mag geen HMTL tags toevoegen.
Als derde; U heeft de mogelijkheid te kiezen voor de extra optie om een CC address in te voeren. Dit zal automatisch een kopie van elke autoresponder output naar een in de textbox aangegeven e-mailadres versturen. Het uit en inschakelen van de CC optie geeft U de mogelijkheid om te bepalen hoeveel verzoeken Uw autoresponder ontvangt.

Notitie: U dient een pop account te hebben voor een ‘forwarder’ die geassocieerd is met de autoresponder.
Als U een kopie wenst van de ingekomen e-mail, creëer een pop account met dezelfde naam als de autoresponder
Als U wenst om de ingekomen e-mail te verwijderen, en enkel wilt beantwoorden, dient U een forwarder te creëeren met dezelfde naam en de e-mail daarna door sturen (forwarden) naar een zogenaamde :blackhole:. Als het niet lukt om een forwarder op een pop account naast de autoresponder te creëren, dan ontvangt de afzender van de e-mail een bericht dat het verzenden mislukt is, naast de autoreply e-mail. Tegenstrijdig bericht voor de afzender van de e-mail.

Deel gauw met anderen:facebook Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers twitter Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers google Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers pinterest Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers linkedin Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers stumbleupon Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers print Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers email Hoe stel ik een autoresponder in Directadmin in? vps server shared hosting reseller hosting dedicated servers

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *