Iedereen wil toch graag weten welk keyword op welke plek in de google zoekresultaten staat? We hebben daarom een zeer handige tool ontwikkelt waarmee je realtime jou rank kan checken in de google zoekresultaten.

Check jou google keyword rank live

Voer jou domeinnaam zonder http:// in en jou gewenste keyword en check meteen op welke plek jou keyword in de google ranking te vinden is.

Het domein:
Het keyword:

Google rankings kunnen dagelijks wijzigen

Doordat google constant hun zoekresultaten aan het bijwerken en bijstellen zijn kan het gebeuren dat je positie vaak omhoog of omlaag in de resultaten wijzigt. Ook gebeurd het dat een specifieke bezoeker jou resultaat misschien wel op een andere plek te zijn krijgt dan dat de tool aangeeft. Dit komt doordat google probeert de resultaten naar jou eisen en wensen weer te geven zodat ze het beste bij jou aansluiten.

Gebruik prive modus in je browser

Om zelf ook goed je rankings in google te checken via je browser, is het aan te raden om prive modus aan te zetten. Je krijgt zo namelijk de meest eerlijke resultaten en er komt geen algoritme van google langs die de resultaten wijzigt naar jou wensen. Je doet zo eigenlijk exact hetzelfde als onze keyword rank checker hierboven, maar dan via je eigen PC.

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *