Op zoek naar goedkope VPS hosting? Dan is het verstandig om te weten dat er verschillende hostingproviders te vinden zijn die VPS hosting aanbieden. VPS hosting was een paar jaar geleden nog redelijk onbekend, maar steeds meer bedrijven zetten hun website op een VPS server. Er zitten dan ook veel voordelen aan VPS hosting, maar wat misschien belangrijker is om te weten is wat nu precies VPS hosting is.

Wat is VPS hosting?

VPS staat voor Virtual Private Server en het is een fysieke server die weer opgedeeld is in kleinere virtuele servers. Het grote voordeel van een VPS-server is dat deze handig te beheren zijn.

Er zijn dan ook verschillende soorten VPS hosting die je kunt afsluiten. Zo is er speciale VPS Windows hosting, Managed VPS hosting, SSD VPS hosting, Cloud VPS hosting en zelfs Minecraft VPS hosting. Wil je een reseller worden? Dan is er zelfs nog VPS reseller hosting.

Het hebben van een VPS server werkt vooral kostenbesparend en dit komt omdat je maar een klein gedeelte van een server huurt. Daarom kan hosting VPS of VPS hosting een zeer goede keuze zijn wanneer je kosten wilt besparen. Tegelijkertijd bespaar je, maar hebt ook meer mogelijkheden dan bij normale webhosting of reseller hosting.

VPS hosting vergelijken onder hostingproviders

Het hebben van een eigen VPS server is zeker de moeite waard wanneer je naar iets op zoek bent met grote capaciteit, maar lage kosten. Vooral voor webshops die veel dataverkeer moeten handelen kan echt niet kwaad om een VPS server te hebben. We hebben daarom hieronder speciaal voor jou de beste hostingproviders op een rij gezet die VPS hosting aanbieden:

YourHosting

YourHosting biedt naar haar webhostingdiensten en reseller hosting ook unmanaged en managed VPS hosting aan. Ze bieden al een VPS server aan vanaf 5 euro per maand en zo goedkoop hebben we het eigenlijk nog online niet gezien.

YourHosting lijkt dan ook op dit moment één van de goedkoopst aanbieders op het gebied van VPS-hosting. YourHosting staat er verder om bekend dat ze zeer klantvriendelijk zijn en zeer goede service aanbieden.

Bekijk hier de reseller VPS hostingpakketen die YourHosting aanbiedt

Versio

Ook Versio biedt VPS hosting aan op haar website, echter wel in een andere vorm. Zo biedt Versio VPS hosting niet in de traditionele vorm aan, maar als Cloud-hosting aan. En dit is zeer revolutionair, omdat er nog weinig grote hostingproviders zijn die ook daadwerkelijk Cloud VPS hosting aanbieden.

Versio biedt haar klanten geavanceerde virtuele server technologie aan, dat ervoor zorgt dat iedereen over een eigen cloud kan beschikken. Je kunt al vanaf 9,99 een eigen Cloud VPS server hebben.

Bekijk hier de reseller VPS hostingpakketen die Versio aanbiedt

Argeweb

Ook Argeweb kan natuurlijk niet achterblijven als één van de grootste hostingproviders van Nederland. Als je bij Argeweb een VPS hostingpakket afneemt zul je altijd een gegarandeerde minimale hoeveelheid aan schijfruimte en geheugen hebben. Dit beïnvloedt niet het bezoekersverkeer op andere websites samen met de responstijd.

Ook bij Argeweb kun je zeer goedkoop een VPS server bestellen, want dit kan als vanaf 4,95. Echter is dit een actietarief en geldt dit alleen de eerste maand. Daarna zul je 9,95 per maand moeten betalen voor VPS hosting bij Argeweb.

Bekijk hier de reseller VPS hostingpakketen die Argeweb aanbiedt

One thought on “VPS hosting

  1. Pingback: VPS hosting.

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *