Review Argeweb controlepaneel

Argeweb is als beste uit de test gekomen in de vergelijking van de performance van virtuele servers. Er is gekeken naar een viertal verschillende aanbieders. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe goed het controlepaneel van de virtuele server van Argeweb daadwerkelijk… Lees meer..

De voordelen van een DirectAdmin VPS

Indien je voor VPS-hosting gaat kiezen, heb je mogelijkheid om DirectAdmin daarop te installeren. Bij de meeste hostingproviders heb je vele VPS-varianten, maar toch wordt DirectAdmin vaak het meest geïnstalleerd in combinatie met CentOS. DirectAdmin is een zeer gebruiksvriendelijke webhosting controlpanel dat al jaren gebruikt… Lees meer..

How to host minecraft servers op Linux

Wat is Minecraft eigenlijk? Minecraft is een spel op de computer waarbij het de bedoeling is om ‘lego’ objecten te bouwen met kubusvorminge materialen en grondstoffen. Deze grondstoffen moeten eerst gedolven en verzameld worden in het landschap waarin de speler zichzelf bevindt. Het spel kan… Lees meer..

Is een VPS iets voor jou?

Een VPS, wat is dat nu horen we je zeggen? VPS staat voor Virtual Private Server en is perfect voor iemand die op zoek is naar vrijheid voor zijn website. Het is een virtueel afgeschermde omgeving op een server waar je gebruik van kunt maken.… Lees meer..

Ultra stabiele linux VPS op KVM

Yourhosting staat bekend als een degelijke en kwalitatief sterke ISP in de hosting markt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Vandaag lichten we daarom hun stabiele VPS servers op basis van KVM uit. Wat is KVM, waarom heeft Yourhosting hier voor gekozen en wat zijn… Lees meer..