Ultra stabiele linux VPS op KVM

Review of: Yourhosting VPS

Reviewed by:
Rating:
5
On 4 maart, 2014
Last modified:10 december, 2016

Summary:

Yourhosting staat bekend als een degelijke en kwalitatief sterke ISP in de hosting markt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Vandaag lichten we daarom hun stabiele VPS servers op basis van KVM uit. Wat is KVM, waarom heeft Yourhosting hier voor gekozen en wat zijn de pluspunten bij een VPS van yourhosting?

yh logo transparent lil Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server
Yourhosting

KVM als virtualisatietechniek

Yourhosting heeft duidelijk gekozen voor KVM als virtualisatietechniek voor al hun VPS servers. KVM is een afkorting voor Kernel-based virtual machine en is in een kort tijdsbestek(3 jaar) uitgegroeid tot de meest stabiele en vooral meest populaire virtualisatietecniek in de linux kernel omgevingen. Doordat KVM direct gecompileerd is in de linux kernel kan KVM gebruik maken van alle nieuwe ontwikkelingen en blijft doordat het in de kernel zit vooral de virtualisatie overhead erg laag.

Dit heeft natuurlijk alleen maar voordelen en zorgt ervoor dat veel resources niet verloren gaan om het virtualiseren mogelijk te maken. Met KVM ben je tevens 100% zeker van je eigen geheugen, er kan namelijk niet ‘overselled’ worden. Verder is het met KVM ten opzichte van bijvoorbeeld andere virtualisatietechnieken mogelijk om ieder OS te installeren door middel van bijvoorbeeld een ISO of een template.

Al met al een perfect gekozen virtualisatietechniek welke tevens over uitstekende prestaties beschikt en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

 

VPS setup Yourhosting

vps cluster setup Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server
vps yourhosting

Hardware waarop de VPS gehost word

De VPS word volgens yourhosting gehost op state-of-the-art apparatuur van enkel A-merken zoals Supermicro en Dell zijn. De servers staan in beveiligde datacentra in Amsterdam zodat een optimale veiligheid gegarandeerd kan worden aan de klanten. Tevens word hiervoor gekozen voor maximale prestaties en hebben we een minimale impact bij een eventuele storing in het netwerk.

Al onze VPS hardware componenten zijn dubbel/redundant uitgevoerd.

 • Hotspare disks, en Hotspare reserve servers
 • Gekoppelde groupswitches over het netwerk.
 • VPS-en op lokale SAS 15k harddisks in een RAID 10
 • Intel 64bit Hexacore (6 core/cpu) machines van Dell met minimaal 2.5 Ghz.
 • Meerdere stroomvoorzieningen

High Availability voor elke VM

Op het gebied van stroom, beveiliging, koelin en redundatie is yourhosting van het allerhoogste niveau. Ze maken enkel gebruik van groene stroom en er word een erg hoge waarde gehecht aan de continuïteit en tevens ook aan efficiënte en vooral  snelle dienstverlening.Door de high-density faciliteiten en de hoogwaardige connectiviteit van deze datacenters zijn wij verzekerd van een uitstekende omgeving om onze diensten verder in uit te breiden.

Uw VM in groene datacenters

Yourhosting heeft zijn apparatuur ondergebracht in twee van de beste datacenters van Nederland, Equinix (factsheet) en Globalswitch (factsheet). Beide datacenters zijn TIER 3 of hoger, met elkaar verbonden door een redundant glasvezelnetwerk en op verschillende plaatsen verbonden met het internet.

Redundant 40Gbit/s Switchnetwerk

Ons glasvezelnetwerk naar beide datacenters is redundant uitgevoerd en met state-of-the-art apparatuur intern met elkaar verbonden. De verbindingen zijn onderling aaneengeschakeld en lopen via geografisch gescheiden routes. Beide locaties zijn verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers.

Snelheid en capaciteit

Al de verbindingen van yourhosting zijn voorzien van ruim voldoende capaciteit. Bij toenemende vraag reserveren we op tijd extra capaciteit, zodat we hoge pieken in de belasting goed kunnen opvangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van een VPS bij Yourhosting?

 

Deel gauw met anderen:facebook Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server twitter Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server google Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server pinterest Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server linkedin Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server stumbleupon Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server print Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server email Ultra stabiele linux VPS op KVM vps server

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *