Op zoek naar de beste WordPress hosting in Nederland? Stop dan met zoeken, want je bent op de juiste pagina terecht gekomen. Voordat je op zoek gaat naar website hosting voor WordPress is het verstandig om te weten wat WordPress precies nodig heeft om goed te kunnen presteren. Hieronder staan de WordPress specificaties:

  • PHP versie 5.2.4 of hoger
  • MySQL versie 5.0 of hoger
  • Let op: Niet elke hosting die bovenstaande specificaties ondersteunt is ook daadwerkelijk geschikt voor WordPress.

Hosting voor WordPress, wat heb je precies nodig?

WordPress is een CMS-systeem en daarbij ook zeer lichte software. Zo heb je in de meeste gevallen geen speciale WordPress server nodig. Vooral wanneer je WordPress gebruikt voor een eenvoudige blog of website, kan in de meeste gevallen gratis WordPress hosting al genoeg zijn.

Echter zijn er veel hostingbedrijven bieden speciale WordPress webhosting of managed WordPress hosting aan. Dat betekent vaak ongelimiteerde webruimte en bandbreedte waarbij je eenvoudig via programma’s zoals Installatron waarmee je snel en simpel WordPress kunt installeren.

Maar wat is de beste WordPress hosting in Nederland en hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld nodig voor jouw WordPress? Zo kan een WordPress-website prima draaien op minder dan 100 MB ruimte, echter is dat niet verstandig wanneer je veel afbeeldingen en downloads wilt gebruiken. Daarom hebben wij voor jou de beste WordPress hostingproviders in Nederland geselecteerd.

WordPress Versio

Versio staat bekend als een zeer vriendelijke en betrouwbare hostingprovider. Het is in 2008 opgericht in Leeuwarden en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste hostingproviders van Nederland.

Het grote voordeel van Versio is dat ze geoptimaliseerde WordPress hosting aanbieden aan haar klanten. Dit zijn speciale pakketten die op een server speciaal voor WordPress is geoptimaliseerd zijn. Hierbij ben je verzekerd van een hoge snelheid van je WordPress-website. Daarnaast kun je eenvoudig meerdere WordPress-websites opzetten met het handige script Installatron.

Met veel kennis en personeel kunnen ze toch nog een goede kwaliteit aan WordPress hosting aanbieden voor zeer lage prijzen. Ze bieden daarnaast de hoogste uptime aan om al hun hostingservers in een high availability cloud staan.

 

WordPress YourHosting

YourHosting is als sinds 2001 actief op de hostingmarkt en komt uit Zwolle. De webservers die YourHosting gebruiken komen uit het Redbus datacenter in Amsterdam. Zo bieden ze een ruime keuze aan webhostingpakketten die ook Windows als Linux hosting aan.

YourHosting biedt net als Versio ook speciale pakketten aan voor WordPress-websites. Veel van deze pakketten kun je afnemen waarbij één domeinnaam bij inzit. Daarnaast hebben ze een speciale Site Builder waarbij je eenvoudig met 350 verschillende templates je eigen website kunt maken.

Echter bieden ze ook net als de meeste hostingproviders Installatron aan waarmee je binnen een paar klikken een WordPress-website installeren. Daarnaast bieden ze support aan via de telefoon, wat gratis is, en via de e-mail.

 

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *