WordPress Cache Plugins

WordPress is natuurlijk een zeer bekend en veel gebruikt CMS, maar het is eigenlijk best een zwaar platform. En met zwaar bedoelen we vooral dat een WordPress website vaak niet erg snel is, maar er zijn tegenwoordig een hoop dingen die je kunt doen om… Lees meer..

De ‘S’ van Succes en SEO

Je blijft het maar terug zien komen, maar SEO is gewoon ontzettend belangrijk op je WordPress-site. Je kunt nog zulke mooie artikelen schrijven, nog zulke mooi plaatjes, infographics en video’s erbij plaatsen, als niemand het leest is het zinloos. Misschien vind je het al lastig… Lees meer..

WordPress site beter maken

Als je een site met WordPress hebt, dan heb je een goede keuze gemaakt. WordPress is waarschijnlijk het meest geavanceerde, maar tegelijkertijd ook het meest gemakkelijke Content Management Systeem voor websites ter wereld. Dat WordPress zo veelzijdig en gemakkelijk is, wil echter nog niet zeggen… Lees meer..

WordPress als basis voor je website!

WordPress was een aantal jaar geleden heel populair als basispakket voor bloggers. Inmiddels is het pakket ook heel populair als basis voor websites die helemaal geen blog hebben, of waar bloggen geen prioriteit heeft. Wat is WordPress precies en waarom wordt het op zoveel websites… Lees meer..

De beste WordPress plug-ins

Door het gebruik van plug-ins zijn de opties van WordPress opmerkelijk uitgebreid. We vinden het nuttig om uit te vinden welke plug-ins anderen hanteren. In dit blog behandelen we de plug-ins die vaak gebruikt worden en geven we een aantal aanwijzingen voor het traceren van… Lees meer..

WordPress website beter beveiligen

Veel WordPress websites zijn niet goed beveiligd. Dat komt omdat niet veel mensen er aan denken om hun website beter te beveiligen. De gedachte is dan vaak dat het hostingbedrijf dit allemaal wel geregeld heeft. Echter, dat is lang niet altijd zo. Regelmatig worden er… Lees meer..

WordPress website goed beveiligen

WordPress is zeer populair, maar dat kent ook een mindere kant. Steeds meer hackers richten zich namelijk op WordPress. Via kleine foutjes in de code proberen de hackers binnen te komen op je website. Een website kan dan gebruikt worden voor het verspreiden van virussen… Lees meer..

Prefix ‘wp’

Hackers proberen vaak een speciale manier om toegang te krijgen tot je WordPress database. Door je prefix niet ‘wp’ te maken, is het voor hackers moeilijk om binnen te komen. Ze moeten dan namelijk eerst nog maar eens de naam van de database te zien… Lees meer..