De beste WordPress plug-ins

Door het gebruik van plug-ins zijn de opties van WordPress opmerkelijk uitgebreid. We vinden het nuttig om uit te vinden welke plug-ins anderen hanteren. In dit blog behandelen we de plug-ins die vaak gebruikt worden en geven we een aantal aanwijzingen voor het traceren van de beste WordPress plug-ins.

Advanced Custom Fields (ACF)
Met Advanced Custom Fields (ACF) kun je zonder moeite webpagina’s en berichten uitbouwen met meerdere velden. Dit is ideaal als je zelf thema’s bedenkt. De add-ons zijn te verkrijgen als betaalde plug-ins. Deze kunnen na aanschaffing op een onbeperkt aantal websites toegepast worden. De handleiding is erg overzichtelijk en de meeste vragen zijn via het ACF-forum wel te vinden.

Contact Form 7
Contact Form 7 is een van de betere WordPress plug-ins voor het inpassen van formulieren aan je site. Denk aan een contactformulier, offerte-aanvraag, reserveringsformulier etc. Na het invullen van het formulier, verzendt de plug-in automatisch een e-mail met de ingevulde informatie. Het formulier en de e-mail die worden verzonden zijn compleet af te stemmen op jouw wensen.

De plug-in checkt bij het verzenden van een formulier of de gebruiker het formulier correct heeft ingevuld. De foutmeldingen staan meteen in de juiste taal en kunnen per formulier worden overschreven. De plug-in heeft een goede samenwerking met anti-spam plug-ins als Akismet (betaald) of Really Simple Captcha (kosteloos).

Really Simple Captcha
Op contactformulieren komt na enige tijd vaak een hoop spam binnen. Om dit te bestrijden wordt er vaak gebruik gemaakt van Really Simple Captcha. Dit is een kosteloze add-on voor Contact Form 7 waardoor je makkelijk een korte captcha kunt toevoegen aan een formulier.

WordPress SEO
De WordPress SEO plug-in is één van de allerbeste WordPress plug-ins op het gebied van SEO. Middels variabelen kun je in één oogopslag de SEO-vriendelijke titels en meta-descriptions aanpassen voor de gehele site. Op webpaginalevel ben je in de gelegenheid om deze aansluitend te overschrijven voor de hoofdpagina’s. Hiernaast kun je met deze plug-in een kruimelpad (of breadcrumbs) inlassen op je website, XML-sitemap ontwikkelen, Google+ profielen samenbrengen (voor mooie auteurfoto’s naast je zoekresultaten) en nog veel meer.

Deel gauw met anderen:facebook De beste WordPress plug ins wordpress twitter De beste WordPress plug ins wordpress google De beste WordPress plug ins wordpress pinterest De beste WordPress plug ins wordpress linkedin De beste WordPress plug ins wordpress stumbleupon De beste WordPress plug ins wordpress print De beste WordPress plug ins wordpress email De beste WordPress plug ins wordpress

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *