Managed WordPress hosting

Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 12 maart, 2014
Last modified:22 maart, 2014

Summary:

WordPress is echt een fantastisch open-source CMS-systeem en is niet alleen ideaal voor kleinere websites. Zelfs voor bedrijven is WordPress zeer geschikt, want wat veel mensen niet weten is dat grote bedrijven zoals Sanoma, Emerce en Radio538 ook op WordPress draaien. 

Maar vooral als groot bedrijf stel je natuurlijk wel speciale eisen aan de schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid van je website. Deze eisen liggen dan snel bij je hosting provider. Vooral voor deze bedrijven is een WordPress hostingpakket van een paar euro per maand geen optie, maar ze kiezen vaak dan voor managed WordPress hosting.

Wat betekent managed WordPress hosting?

De definitie van managed WordPress hosting kan per hostingaanbieder verschillen, maar er zijn natuurlijk wel een paar eisen die de aanbieders stellen aan managed WordPress hosting:

  • Servers optimaliseren voor WordPress, zodat jouw website zo snel mogelijk draait. Ook bij veel gelijktijdige bezoekers.
  • De mogelijkheid biedt om automatisch de laatste WordPress versies voor je installeren d.m.v. een updateservice.
  • Deskundige support kunnen leveren. In tegenstelling tot veel andere hostingaanbieders, krijg je bij managed WordPress hosting support van een deskundige engineer die goed bekend is met het WordPress CMS. Heb je vragen over het installeren van een theme of plug-in dan kan je hostingaanbieder je daar in adviseren.
  • Extra veel aandacht besteden aan de beveiliging van je WordPress website. En bijvoorbeeld dagelijks back-ups maken.
  • Extra flexibiliteit bieden als jij of jouw developers dat nodig hebben. Ben je bij de grote hostingaanbieders slechts een nummer en moet je je houden aan alle strenge restricties die je krijgt opgelegd, bij managed WordPress hosting denkt je hostingaanbieder met je mee. Heb jij net even wat extra flexibiliteit nodig of heb je bijvoorbeeld een piek in je bezoek? Dan blijft je website gewoon toegankelijk en ontvang je ook niet direct een fikse factuur.
  • De server wordt gemanaged door de hostingaanbieder
  • Bij managed hosting wordt het beheer van de server verzorgd door de engineers van de hostingaanbieder. Zo heb jij geen omkijken meer naar de monitoring en het beheer en kun je je met een gerust hart volledig op je WordPress site richten. Een goede WordPress host zal ook signaleren wanneer bepaalde zaken efficiënter kunnen en adviseert je over het verbeteren van de performance of stabiliteit.

Kosten zijn hoger

Natuurlijk betaal je extra voor de extra service, snelheid en veiligheid. Zo zul je niet voor een paar euro per jaar voor managed WordPress hosting. Je zult minimaal een paar tientjes betalen per maand. Dit lijkt er veel, maar denk je eens in wat een langzame webshop doet met je omzet. Daarom is het altijd verstandig om in zeer goede hosting te investeren.

Deel gauw met anderen:facebook Managed WordPress hosting wordpress twitter Managed WordPress hosting wordpress google Managed WordPress hosting wordpress pinterest Managed WordPress hosting wordpress linkedin Managed WordPress hosting wordpress stumbleupon Managed WordPress hosting wordpress print Managed WordPress hosting wordpress email Managed WordPress hosting wordpress

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *