Updates WordPress

WordPress heeft een aantal dagen geleden een nieuwe maintenance update uitgebracht voor WordPress. Het is bekend gemaakt dat in de WordPress 3.9.1 update in totaal 34 bugs zijn opgelost die eerder problemen gaven met multi site netwerken. Maar ook waren er problemen bij het aanpassen van widgets en de visuele WordPress editor. Iedereen is erg blij dat de problemen zo snel zijn opgelost want WordPress is erg snel met een update gekomen.

Installatie WordPress

Je kunt niet zomaar gebruik maken van WordPress op je website of je blog. Het is van belang dat je eerst WordPress op de server gaat installeren. Je kunt hierbij gebruik maken van een handleiding en dan kun je stapsgewijs alles doorlopen en weet je zeker dat je niets vergeet. In een handleiding worden een groot aantal onderwerpen behandeld zoals domeinregistratie, hosting, de installatie van WordPress Direct Admin, de server, je e-mail accounts, een extra domein toevoegen, inloggen met WordPress, het WordPress dashboard en natuurlijk de basisinstellingen.

Leer alles over WordPress

Voordat je WordPress gaat gebruiken is het aan te raden dat je gaat ontdekken hoe het werkt. Daar zijn een groot aantal handleidingen voor je die door kunt nemen en dan kun je meteen oefenen met het plaatsen van een bericht of het aanpassen van content op je website. Hierdoor ga je vanzelf inzien dat WordPress gemakkelijk is in het gebruik en dan wil je niet meer terug. Ontdek daarom nu zelf wat de voordelen zijn van WordPress voor je eigen website of blog.

Laatste updates

Het is van belang dat als je vaak gebruik maakt van WordPress dat je over de laatste updates beschikt. Zorg er daarom voor dat je regelmatig op de site van WordPress kijkt zodat je in ieder geval weet dat je met de laatste versie werkt.

Deel gauw met anderen:facebook Updates WordPress wordpress twitter Updates WordPress wordpress google Updates WordPress wordpress pinterest Updates WordPress wordpress linkedin Updates WordPress wordpress stumbleupon Updates WordPress wordpress print Updates WordPress wordpress email Updates WordPress wordpress

Opmerking toevoegen

Current day month ye@r *